Expertii LaPrimulBebe

Deoarece comunitatea noastra de mame educate este interesata sa afle informatii de calitate incercam in mod constant sa le oferim informatii direct de la sursa. Am ales cativa experti care ne ajuta cu informatii sau surse de informatii care sa ne contureze propria parere.

Alaptare

Adina Paun, consultant in alaptare

Adina este consultant in alaptare de peste 6 ani, studenta la facultatea de Moase si vice-presedintele Asociatiei Moaselor Independente (AMI).

A fost consultantul in alaptare a peste 470 de mame si de bebelusi, si fiecare mamica indrumata de Adina are cuvinte numai de lauda la adresa ei.

Adina este expertul comunitatii LPB inca de la infiintarea acestuia, tinand pentru mamele noastre din Bucuresti dar si din tara multe seminarii gratuite si extrem de valoroase.

Mobil: 0722 272 270 si pe https://adinapaun.wordpress.com

Adina

Psihologia cuplului

Ioana Kessler, psihoterapeut si consilier psihologic

Ioana Kessler este psihoterapeut si consilier psihologic, cu specializare in psihoterapia individuala a adultului si in consilierea psihologica a cuplului, stagiile de formare continua cuprinzand consilierea pre si post natala a mamei, precum si consilierea cuplului cu copii.

E-mail: ioana_brateanu@yahoo.com

Mergi la articole

Ioana

Stomatologie

Dr. Mihnea Moldoveanu – Medic dentist (tatic)

Fiind a doua generatie de medic dentist, pasiunea pentru profesie i-a fost intretinuta din copilarie. A absolvit Facultatea de Medicina Dentara din cadrul Universitatii “Titu Maiorescu” din Bucuresti, dupa care a urmat cursuri de perfectionare postuniversitare. Dorinta sa de perfectionare este intretinuta de dragostea pentru cunoastere si nevoia de a tine pasul cu noile tehnici si materiale.

Fiind prima oara pacient si apoi medic dentist, intelege nevoia pacientilor de incredere in cel care ii consulta si trateaza, precum si dorinta de a intelege ce li se intampla. Este datoria medicului sa explice, iar a pacientului sa-si insuseasca sfaturile primite.

Medic Dentist, Specializare Stomatologie Generala

Mobil: 0723 167  776, e-mail: office@viodent.ro

Mergi la articole

Psihologie

Delia Aldescu, consilier psihologic, psihoterapeut si coach

Psiholog cu specializari in psihoterapie sistemica de familie si cuplu, hipnoza clinica, psiho-oncologie, programare neurolingvistica.

Mobil: 0733 098 444, e-mail: office@cabinet-psihologic-online.ro

Mergi la articole

img_1261-2