“LaPrimulBebe” sprijină informațional și emoțional gravidele și mamele din România, în primii 4 ani după naștere. Acest sprijin este oferit în comunitățile online, prin campaniile umanitare și prin Sistemul Național de Sprijin pentru Mame BebeBunVenit.

Asociația LaPrimulBebe este singura comunitate din Romania premiată de Facebook USA și numită una dintre cele mai de impact 100 de comunități online din lume. Bursa Facebook Community Leadership Program 2018 a însemnat un an de training la cel mai înalt nivel alături de echipa Facebook, în tot ceea ce înseamnă comunități online.

După ce grupul online de sprijin „LaPrimulBebe” a luat amploare am început să primim tot mai multe solicitări de la membrele noastre din țară de a organiza evenimente marca LaPrimulBebe și în orașele lor. Necesitatea unei comunități de mame implicate profesional, dornice de dezvoltare personală, respectuoase și empatice era mare și astfel a început procesul de extindere a comunităților locale “LaPrimulBebe”. În prezent familia „LaPrimulBebe” este prezentă în toate județele țării și are peste 250.000 de membre active.

Dacă ești viitoare sau proaspătă mamă devino membru LaPrimulBebe pentru a primi sprijinul atât de util la început de drum!

1. Adera la comunitatea LaPrimulBebe București  accesand acest link

2. Aderă la comunitatea LaPrimulBebe Transilvania, Banat, Crișana și Maramureș accesând acest link

3. Aderă la comunitatea LaPrimulBebe Cluj accesând  acest link

4. Aderă la comunitatea LaPrimulBebe Muntenia, Oltenia și Dobrogea accesând  acest link

5. Aderă la comunitatea LaPrimulBebe Moldova si Bucovina accesând  acest link

6. Aderă la comunitatea LaPrimulBebe Diaspora accesând acest link.

7. Aderă la comunitatea LaPrimulBebe 4-11 ani  accesând acest link

8. Aderă la Comunitatea Părinților LaPrimulAdolescent (12-18 ani) accesând acest link.

9. Aderă la comunitatea Rămânem mame accesând acest link.

Grupul de suport LaPrimulBebe, precum și comunitățile locale, se adresează în principal gravidelor și mamelor cu bebeluși mai mici de un an, întrucât s-a constatat că cea mai mare nevoie de sprijin o au aceste categorii de mame.

Luând în calcul nevoile mamelor pe măsură ce copiii cresc, am creat în completarea comunităților, grupurile de suport online „LaPrimulBebe 4-11 ani” și ”Comunitatea părinților LaPrimulAdolescent (12-18 ani)”, discutând și dezbătând subiectele specifice vârstelor din titlu.

Singura comunitate din România premiată și susținută de Facebook (1)

FAQ:

1. Intrarea în comunitate. Datorită numărului mare de cereri, verificările și accepturile în comunitate se fac o dată la fiecare două săptămâni. Profilele complet private sau care nu conțin numele și prenumele real (ex. Cristina Ionescu versus Cristina Cris) nu sunt acceptate din start. De asemenea, dacă aderi la o comunitate a unui alt oraș, deși în zona în care locuiești există deja o comunitate LaPrimulBebe, cererea ta nu va fi acceptată. Din păcate timpul nu ne permite să răspundem mesajelor care cer detalii referitoare la neacceptarea în comunități.

2. Eliminări. Dacă vrei să soliciți justificări pentru o eliminare din comunitate, îți reamintim că Regulamentul LaPrimulBebe  stipulează că o dată eliminat un membru, nu se vor trimite explicații ulterioare, toate eliminările datorându-se încălcării acestuia. Regulamentul este comunicat săptămânal pentru a fi citit de toți membrii, aceștia angajându-se să îl cunoască și respecte încă de la intrarea în comunitate.

3. Dacă ai alte întrebări, ne poți scrie la contact@laprimulbebe.ro. Aceasta este singura modalitate de contact a echipei.

*Toate cererile de aderare la grupurile online de suport ale LaPrimulBebe sunt supuse unui proces riguros de selecție. Sunt acceptate membrele care se potrivesc mediului „LaPrimulBebe”.