Atena Boca

PREMIUL FEMEIA ANULUI 2016, GALA AVANTAJE

Dacă m-aș putea întoarce în timp la Atena de acum patru ani, obosită, speriată, adesea disperată, vulnerabilă, neputincioasă și în puternică depresie post-natală aș mângâia-o și i-aș spune să își mai dea puțin timp. I-aș spune că bebelușul care urlă acum fără oprire în brațele ei îi va fi cea mai mare motivație în a porni o mișcare de sprijin pentru mamele educate din România aflate în perioada de după naștere.

I-aș spune că o va numi LaPrimulBebe și că într-o seară de marți va primi un premiu numit Femeia Anului 2016, pentru promovarea și apărarea drepturilor copilului, în cadrul Galei Femeia Anului Avantaje. Un premiu ce îi va fi cea mai mare surpriză și bucurie. Aș vrea să mai știe că deși va avea cel mai nepregătit și mai plin de emoție speech de mulțumire din viața ei va fi ok, pentru că vulnerabilitatea nu o va face slabă ci din contră.
Vreau să vă dedic premiul vouă, fiecărei mame LaPrimulBebe care a postat, a răspuns, a citit, a participat la campaniile noastre. Nu este o amabilitate ce scriu, vă rog să mă credeți, ci o realitate! Fiecare mamă este o bucățică valoroasă din acest premiu. De la mămica dragă ce a inițiat această nominalizare până la mama de la capătul fiecărui vot. Gestul vostru a mai pus o cărămidă importantă în drumul LaPrimulBebe. Mulțumesc! Mă înclin!
Puteți vedea decernarea premiului si discursul ad-hoc :))) incepând cu minutul 1:25:00

https://www.facebook.com/RevistaAVANTAJE/videos/1646380232042991/

Foto: revista Avantaje/Gala Femeia anului 2016

 

DSC_0354

DSC_0435 DSC_0362 IMG_4952 DSC_0119 IMG_4945 DSC_0466

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>