Evenimente Buzău

În octombrie, Atena Boca, fondatoarea Asociației LaPrimulBebe, a povestit pentru prima dată mamelor din comunitatea La Primul Bebe Buzău experiența ascensiunii pe acoperișul Africii, muntele Kilimanjaro, expediție pe care a realizat-o atunci când băiețelul său avea doar 2 ani.
Ne-am bucurat să vedem câte mame dintr-o comunitate nouă, deschisă la începutul anului, au venit la această întâlnire. De multe ori, o dată devenite mame, așteptările proprii și ale societății sunt că acum, după nașterea copilului, dorințele, visurile și planurile de dinainte ar trebui puse pe pauză. Iar prin evenimentele inspiraționale LaPrimulBebe ne dorim să schimbăm asta.
Mamele prezente au povestit apoi în comunitate că au plecat de la eveniment cu lacrimi în ochi, puse pe gânduri, încărcate de energie și impulsionate să își urmeze propriile visuri, oricât de mărunte sau de îndrăznețe.

Mulțumim fotografei Ilona Adelaida Duta (Family Portrait by Ilona), ea însăși mamă din comunitatea La Primul Bebe Buzău, ce a surprins în imagini atmosfera de la eveniment, pe care le puteți viziona mai jos.
Evenimentul s-a desfășurat la The Lounge by Acquario, un local primitor și intim căruia îi mulțumim pentru găzduire.

[button color=”purple ” size=”medium” link=”http://www.laprimulbebe.ro/1379-2/” target=”blank” ]Intră în comunitate![/button]