Ziua copilului cu LPB

Ziua copilului cu LPB

LaPrimulBebe a fost pe 1 iunie alături de Itsy Bitsy în parcul Al.I. Cuza (IOR) la cel mai mare eveniment de joacă părinți-copii, „Ziua Copilului la festivalul Itsy Bitsy FM – Copiii Colorează Viața”.

Echipa și voluntarii LPB s-au bucurat nespus de întâlnirea cu mamele din comunitatea LaPrimulBebe și copii acestora. Timp de mai bine patru ore, am redevenit cu toți copii și ne-am distrat făcând figurine din plastilină, baloane de săpun sau jucându-ne cu multe mingi colorate. Atmosfera a fost ca un picnic în gașca LPB. A fost o zi importantă pentru noi toți pentru că conștientizăm cel mai prețios lucru pentru copii este timpul petrecut împreună cu ei.

Asociația LaPrimulBebe se alătură demersurilor inițiate de Itsy Bitsy FM,de a transforma 1 iunie în Ziua copii-părinți, de a încuraja joaca în trei și dezvoltarea armonioasă a familiei prin petrecerea unui timp de calitate împreună. Itsy Bitsy FM este inițiatorul acestui proiect și admirăm mult evenimentele și acțiunile de promovare a drepturilor copiilor, motiv pentru care am acceptat să le fim alături de 1 iunie.

Pentru a intra în atmosfera evenimentului, puteți vedea mai jos fotografiile realizate de Andreea Antohe. Aceasta a reușit să suprindă energia, voia bună, distracția și zâmbetele fa miliilor din comunitatea LaPrimulBebe care au fost alături de noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


eight − 6 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>