fbpx
img_9592

Sunt mama si am visuri, LaPrimulBebe Cluj

Marți seară a avut loc primul eveniment marca LaPrimulBebe organizat pentru comunitatea locala LaPrimulBebe Cluj.

Evenimentul a fost unul de suflet, atât pentru ca subiectul lui a fost unul profund, ce trata un subiect tabu, respectiv fericirea și visurile mamelor după naștere, precum și pentru ca fondatoarea asociației LaPrimulBebe, Atena Boca,  a fost cea care le-a vorbit mamelor, deschizându-și sufletul și povestindu-le acestora despre  experiența sa pe Kilimanjaro, atât din punct de vedere al expediției, cat și din punct de vedere al sentimentelor care au încercat-o, în calitate de mamă.

Cu multa emotie, Atena a retrait experienta escaladarii muntelui Kilimanjaro. Pentru a-si urma visul a lasat copilul de 2 ani acasa, cu tatal sau, si dupa o expeditie grea de 6 zile, pe 31 ianuarie 2015, ora 9:05, a atins varful Stella Point. Aceasta experienta i-a schimbat viata in bine, atat ei cat si celor din jur.

Povestea despre Africa, despre oamenii de acolo, despre marele munte Kilimajaro si despre etapele expeditiei a tinut participantii cu sufletul la gura. Dincolo insa de expeditia in sine, Atena a povestit ce a insemnat aceasta calatorie pentru ea ca si mama, cum a reusit sa isi urmeze visul de multi ani, ce reactii a intampinat din partea celor din jur si cat de bine a facut expeditia ei si oamenilor din jur.

Evenimentul a fost unul inspirational, in care mamele prezente au gasit curaj in a-si urma propriile visuri.

Mamele din Cluj au venit la întâlnire cu inima deschisă, echipa LaPrimulBebe fiind primită cu prietenie și căldură.

Gazda noastră a fost Golfee, o locație cu o atmosferă aparte și cu o echipă de milioane, o locație în care am reveni cu drag oricând.

Mai jos, câteva cadre surprinse de fotograful Patricia Todoran, pentru LaPrimulBebe Cluj:

Leave a Reply

Your email address will not be published.


four − = 1

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>