fbpx
Petrecerea aniversară LaPrimulBebe - 5 ani

Petrecerea aniversară LaPrimulBebe – 5 ani

Pentru LaPrimulBebe, finalul anului este momentul când tragem linie și vedem ce am realizat în anul ce se încheie. Și cum altfel să ne bucurăm de rezultate, dacă nu împreună cu mamele din comunitate?

Dacă la finalul primului an de LaPrimulBebe am avut 2000 de membri, astăzi avem 40.000 și 17 comunități locale. În primul an de LaPrimulBebe am organizat 2 evenimente, astăzi avem organizate 70 și peste 8000 de părinți în sălile noastre. La primul eveniment educativ LaPrimulBebe, 12 mame au fost prezente în sală, anul acesta am atins recordul cu 500 de mame prezente. În prima licitație umanitară am strâns pentru Dănuț 2500 Euro, în ultima licitație am strâns 104.000 Euro pentru MagicHome. Am ajuns la peste un sfert de milion de euro strânși, bani cu care am ajutat cazuri de boală, am utilat cu aparatură maternități și iată am sprijinit construcția unui etaj din refugiul părinților.

Duminică seara am petrecut-o împreună cu peste 250 părinți la Petrecerea aniversară 5 ani, LaPrimulBebe. Anul acesta am vrut să facem ceva inedit, să fim mai puțin serioase și să râdem. Așa că am invitat 2 trupe de improvizație care au compus spontan scenarii pe temele pe care le primeau de la invitați. Unii dintre ei, au făcut-o în versuri și pe muzică.

Seara a fost presărată cu surprize pentru participanți. În pauza dintre numerele trupelor, a urcat pe scenă pentru a ne amuza cu un număr de stand-up, un tătic foarte drag al comunității noastre. În ultimii patru ani, acest tată a venit împreună cu soția lui, tocmai din Brașov, aproape la toate evenimentele LaPrimulBebe. Catalin Corches. Mamele noastre spun că au râs atât de tare de le-au durut fălcile.

O altă surpriză a fost sosirea la petrecere a lui George Pistereanu, care s-a implicat în campania noastră umanitară #LPBEtajulPărinților, pentru MagicHome.

Am profitat de această întâlnire pentru a mulțumi voluntarilor noștri prezenți la petrecere, voluntari care își iau timp din timpul lor și ne sunt alături când cerem ajutor.

Mulțumim fotografului nostru Andreea Antohe că ne-a fost din nou alături. Poze ei sunt făcute cu mult suflet.

Atmosfera din sală a fost foarte frumoasă, iar energia dintre mamele noastre una foarte foarte specială.
Pozele evenimentului au fost încărcate pe pagina noastră de Facebook.

Și de acestă dată mulțumim partenerului nostru Carrefour România că a ajutat la realizarea acestui eveniment de suflet. Cu ajutorul Carrefour Romania am reusit să organizăm în partea a doua a acestui an evenimente atât în București, cât și în țară, evenimente la care au participat peste 1500 de părinți. De asemenea, zâna Carrefour din cadrul campaniei Wishlist by Carrefour & LaPrimulBebe a ajuns în să bucure 10 mame cu vouchere de cumpărături.