#LPBButonulRoșu cover site

Campania umanitară #LPBButonulRoșu pentru secția TINN – Marie Curie

De două ori pe an comunitatea de sprijin pentru proaspete mame LaPrimulBebe se implică în acțiuni umanitare, menite să adune fonduri pentru proiecte de impact în viața părinților și a copiilor.

Timp de 7 zile, am strâns fonduri, sub forma licitațiilor online marca LaPrimulBebe, pentru a dota cu un sistem de supra-avertizare secția de Terapie Intensivă Nou-Născuți de la Marie Curie. Aici ajung din toată țara bebelușii cu stare de sănătate la limită, bebeluși îngrijiți cu o dedicare incredibilă de medicul Cârstoveanu și de echipa sa. Acest sistem are un rol uriaș, cu un imens impact în scăderea ratei mortalității.

Noi l-am numit #ButonulRoșu în campania LaPrimulBebe, însă numele lui este SINC (Siguranța Îngrijirii Nou-Născuților Critici). SINC dă bebelușilor o șansă mai mare la viață, și în același timp se vor elimina erorile sau accidentele care le pot influența acestora sănătatea pe viață. Ne-am propus să strângem suma de 105.000EUR, sumă necesară pentru dotarea întregii secții cu acest sistem. 

Cu umanitate, motivate de dorința de a da înapoi sutele de zile în care au primit sprijin informațional sau emoțional gratuit în grupurile noastre de Facebook LaPrimulBebe și cu gândul la părinții copiilor grav bolnavi, 5.227 mame ale comunității noastre din București și din încă 9 comunități locale LaPrimulBebe (Brașov, Cluj, Ploiești, Buzău, Constanța, Iași, Timișoara, Pitești, Galați și Brăila) s-au alăturat cauzei, umăr lângă umăr și au strâns în cadrul licitației 143.885EUR. 

La această sumă, echipa noastră a reușit să adauge 11.375EUR din sponsorizări obținute de la companii.
În total, LaPrimulBebe a strâns în campania umanitară a primăverii 155.260EUR. 

Pentru că am depășit cu mult suma propusă inițial, vom redirecționa diferența către un alt proiect minunat și cu puternic impact asupra vieții copiilor. 

În acest moment echipa LaPrimulBebe se ocupă de tot ce presupune implementarea proiectelor. 

Suntem recunoscătoare că în ultimii cinci ani am adunat în jurul comunității noastre oameni extraordinari, oameni cărora le pasă nu doar la nivel declarativ, oameni care se implică activ și care schimbă în bine lumea din jurul lor.


Astăzi am ajuns la peste 400.000 Euro strânși, bani cu care am dotat spitale și maternități și am sprijinit cazuri greu încercate. Mai multe informații despre campaniile umanitare desfășurate de comunitatea LaPrimulBebe sunt disponibile aici. 

 #LPB Butonul Roșu 8png

Bulb rocket info-graphic