Curajul de a-ți urma visurile - Sibiu

Curajul de a-ți urma visurile. Povestea unei mame pe Kilimanjaro, cu Atena Boca – Sibiu

Primul eveniment din comunitatea LaPrimulBebe Sibiu a avut loc în luna iulie și a fost unul inspirațional pentru mamele din această comunitate locală: întâlnirea cu Atena Boca, fondatoarea Asociației LaPrimulBebe, în care ea a povestit experiența expediției pe muntele Kilimanjaro. Un vis pe care Atena l-a dus la îndeplinire atunci când băiețelul său avea doar 2 ani, o călătorie marcată de (auto)descoperiri, de testare a limitelor  și de acceptare a limitărilor proprii. Evenimentul a fost unul emoționant, ce a lăsat multe urme de lacrimi pe obraji dar care a și adus multe zâmbete și ocazii de introspecție. Două ore în care mamele prezente în număr mare au avut ocazia de a se deconecta și de a găsi motivația și inspirația de a-și urma propriile țeluri și obiective, mai mici sau mai îndrăznețe.

Credite foto: Laura Dascălu – Fotografie de familie. Mulțumim Laura pentru că ai acceptat să ne ajuți cu acoperirea fotografică a evenimentului și ai surprins în imagini atmosfera de la eveniment.
Mulțumiri speciale se îndreaptă și către Ioana-Georgiana Iosipescu și Anca Ursan, voluntarele noastre din Sibiu, care au coordonat acest eveniment la fața locului.
Intră în comunitate!