fbpx
Curajul de a-ti urma visurile - Constanța

Curajul de a-ți urma visurile. Povestea unei mame pe Kilimanjaro – Constanța

Atena Boca a împărtășit pentru prima dată mamelor din comunitatea LaPrimulBebe Constanța povestea expediției pe care a făcut-o pe muntele Kilimanjaro. O poveste plină de forță dar în același timp marcată de frici și vulnerabilitate, o experiență despre limite și asumare, despre atingerea unui vis și despre realizarea că noi suntem responsabili de propria fericire.
A fost un eveniment plin de emoție și de vulnerabilitate, de la care mamele prezente au plecat cu lacrimi în ochi, inspirate și impulsionate să își urmeze propriile visuri, oricare ar fi acelea, și după ce au născut. Ne-am bucurat tare mult că s-au prezentat atâtea mame la eveniment, ceea ce ne dă încredere că această comunitate va crește și se va dezvolta și că vom putea reveni și în viitor cu alte evenimente frumoase și valoroase în Constanța.

Întâlnirea a avut loc la Vintage Pub Constanta, o locație extrem de frumoasă și plină de energie, în care ne-am simțit extraordinar și către care se îndreaptă mulțumirile noastre pentru găzduire. Mulțumim tare mult și fotografului Mihai Sariu (EnJoy Photography), ce a surprins în imagini foarte frumoase atmosfera de la eveniment, imagini pe care le puteți viziona aici.

Intră în comunitate!

(EnJoy Photography), ce a surprins în imagini foarte frumoase atmosfera de la eveniment, imagini pe care le puteți viziona aici.