Comunități online de sprijin LPB

2016.11 Harta comunitati LPB

“LaPrimulBebe” este o comunitate de mame educate, dedicate si atent selectionate ce ofera acestora sprijin online 24/24 si care organizeaza pentru membrele sale evenimente gratuite de parenting si dezvoltare personala de inalta calitate. Ne place sa spunem ca “LaPrimulBebe” este o mama a mamelor.

Dupa ce grupul online de sprijin “LaPrimulBebe” a luat amploare am inceput sa primim to mai multe solicitari de la membrele noastre din tara de a organiza evenimente marca LPB si in orasele lor. Necesitatea unei comunitati de mame educate dezvoltata profesionist era mare si astfel a inceput procesul de extindere al comunitatilor locale “LaPrimulBebe”. In prezent familia “LaPrimulBebe” este prezenta in 14 orase si are peste 28.000 de membre active.

1. Adera la comunitatea LaPrimulBebe Brasov accesand acest link

2Adera la comunitatea LaPrimulBebe Galati si Braila accesand acest link

3. Adera la comunitatea LaPrimulBebe Constanta accesand acest link

4. Adera la comunitatea LaPrimulBebe Sibiu accesand acest link

5. Adera la comunitatea LaPrimulBebe Bacau accesand acest link

6. Adera la comunitatea LaPrimulBebe Cluj accesand acest link

7. Adera la comunitatea LaPrimulBebe Iasi accesand acest link

8. Adera la comunitatea LaPrimulBebe Ploiesti accesand acest link

9. Adera la comunitatea LaPrimulBebe Pitesti accesand acest link

10. Adera la comunitatea LaPrimulBebe Craiova accesand acest link

11. Adera la comunitatea LaPrimul BebeSuceava accesand acest link

12. Adera la comunitatea LaPrimulBebe Timisoara accesand acest link

13. Adera la comunitatea LaPrimulBebe Chisinau accesand acest link

14. Adera la comunitatea LaPrimulBebe Bucuresti accesand acest link

15. Adera la comunitatea LaPrimulBebe 1 an 6 luni – 4 ani accesand acest link

16. Adera la comunitatea LaPrimulBebe Galati si Braila, 1 an 6 luni – 4 ani accesand acest link

Grupul de suport LaPrimulBebe, precum si comunitatile locale, se adreseaza in principal gravidelor si mamelor cu bebelusi mai mici de un an, intrucat s-a constatat ca cea mai mare  nevoie de sprijin o au aceste categorii de mame. Cu toate acestea, am identificat faptul ca odata cu cresterea varstei copiilor, problemele se diversifica, nu inceteaza. Am inteles ca nu putem oferi ajutor de calitate in acelasi timp si spatiu virtual mamelor care tocmai au nascut si au temeri legate de nevoile primare ale copiilor si mamelor care au copii de 2-3 ani, ale caror probleme tin mai mult de subtilitati ale diverselor metode de educatie ale copiilor.

Luand in calcul nevoile mamelor, am creat si grupul de suport online “LaPrimulBebe 1 an 6 luni – 4 ani”, pentru a putea veni in sprijinul mamelor cu copii mai mari de 1 an, 1 an si jumatate, discutand si dezbatand subiectele specifice varstelor respective. Aceasta nevoie s-a facut simtita si in cadrul comunitatii LaPrimulBebe Galati si Braila, unde am creat, de asemenea, si grupul de suport online “LaPrimulBebe Galati si Braila 1 an 6 luni – 4 ani”.

*Toate cererile de aderare la grupurile online de suport ale LaPrimulBebe sunt supuse unui proces riguros de selectie. Sunt acceptate membrele care se potrivesc mediului “LaPrimulBebe”.