Finalul copilăriei și intrarea în preadolescență (9-14 ani). Cum să înțelegi schimbările și să îți ții copilul aproape.

59,00 lei

Simți că vorbele tale se lovesc de un zid, că deodată tot ce spui este catalogat ca fiind demodat în timp ce prietenii devin noul model și reper al tânărului tău preadolescent?

Copilul tău docil se transformă încet-încet într-un preadolescent rebel?

Atunci acest curs este pentru tine!

Acest curs ne ajută să identificăm cele mai importante nevoi ale copilului în perioada 9-14 ani, provocările majore ale părinților și cum putem comunica mai bine cu copilul. Vom găsi soluții pentru a gestiona conflictele, pentru a aborda problemele de utilizare a internetului și a tehnologiei și pentru a stabili limite corecte.

Durata materialului este de două ore și poate fi urmărit de unde vrei tu, de câte ori vrei tu, timp de 30 zile de la achiziție.

Vezi mai multe detalii mai jos.

Stoc epuizat

Categorie: SKU: KIli-1-1-1-1

  Descriere

  Simți că vorbele tale se lovesc de un zid, că deodată tot ce spui este catalogat ca fiind demodat în timp ce prietenii devin noul model și reper al tânărului tău preadolescent?

  Copilul tău docil se transformă încet-încet într-un preadolescent rebel?

  Dacă ești părinte de preadolescent și ai curiozități, frici și simți nevoia să înveți cum să fii un BUN GHID mai degrabă decât un bun controlor, atunci acest curs este pentru tine!

  Finalul copilăriei și intrarea în preadolescență (9-14 ani). Cum să înțelegi schimbările și să îți ții copilul aproape.” este susținut de Diana Lupu, psihoterapeut de familie și relațional, însoțitor al adolescenților și trainer.

  Acest curs te ajută să identifici cele mai importante nevoi ale copilului tău în perioada 9-14 ani, provocările majore ale părinților și cum poți comunica mai bine cu copilul tău. Vei găsi soluții pentru a gestiona conflictele, pentru a aborda problemele de utilizare a internetului și a tehnologiei și pentru a stabili limite corecte.

  Te ajută să înțelegi:

  • Care sunt schimbările și provocările naturale cu care se confruntă orice preadolescent în etapa 9 – 14 ani
  • Care sunt provocările și schimbările pentru părinți
  • Cum să construiești un nou mod de relaționare cu tânărul
  • Cum să setezi limite și consecințe

  Cursul este disponibil în perioada 3 – 31.05.2023 la prețul de 59 lei.

  Materialul video are durata de două ore și poate fi accesat de oriunde, de câte ori vrei tu, timp de 30 de zile din momentul achiziționării.

  Pentru informații sau suport tehnic te rugăm să ne scrii la: [email protected]

  ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
  LaPrimulBebe organizează cursuri și evenimente de educație parentală pe cele mai arzătoare subiecte pentru părinți. Acestea sunt susținute de cei mai apreciați experți pe zona lor de specialitate. În cei 10 ani de activitate, LaPrimulBebe a organizat peste 300 de evenimente și cursuri online la care au participat peste 80.000 de părinți.