Ești mamă, nu uita de tine! Povestea regăsirii de sine după ce am devenit mamă

49,00 lei

Atena Boca, fondator LaPrimulBebe, împărtașește o parte din suflet în evenimentul „Ești mamă, nu uita de tine! Povestea regăsirii de sine după ce am devenit mamă”. Este un eveniment de două ore pline de emoție și presărate cu umor, în care descrie expediția ei pe muntele Kilimanjaro, acoperișul Africii, un vis pe care l-a avut de mai bine de 15 ani și pe care l-a realizat după nașterea primului copil. Povestea Atenei nu este o poveste despre munte, ci este despre regăsirea drumului spre sine, după ce a născut și a simțit că s-a rătăcit cu totul.

Evenimentul este înregistrarea celui din sală ce a avut loc în București în anul 2019. Durata materialului este de 2 ore și poate fi urmărit în interval de 14 zile de la achiziționare.

Pentru informații sau suport tehnic vă rugăm să ne scrieți la: [email protected]

Stoc epuizat

Categorie: SKU: KIli-1

  Descriere

  Odată cu venirea pe lume a copiilor, uităm de noi, de sufletele noastre, de visurile pe care le avem. Cumva rolul de mamă rămâne singurul, de multe ori pentru prea mult timp.

  Atena Boca, fondator LaPrimulBebe, împărtășește o parte din suflet în evenimentul „Ești mamă, nu uita de tine! Povestea regăsirii de sine după ce am devenit mamă”. Este un eveniment de două ore pline de emoție și presărate cu umor și în care descrie expediția ei pe muntele Kilimanjaro, acoperișul Africii, un vis pe care l-a avut de mai bine de 15 ani și pe care l-a realizat după nașterea primului copil.

  Povestea Atenei nu este o poveste despre munte, ci este despre regăsirea drumului spre sine, după ce a născut și a simțit că s-a rătăcit cu totul. Este o poveste despre ce pierzi și ce câștigi atunci când măcar câteodată alegi să te pui pe tine pe locul întâi.
  „Ce o fi fost în capul meu de am venit aici? De-abia pot să respir! Merg de aproape zece ore și nu se vede niciun refugiu! Doamne Maica Domnului, ce zid mare! Are mai bine de 1 km! În plan vertical! La oxigen 60%! Cum naiba să îl urc, când nu mai duc nici măcar 100 de metri plat? Dumnezeule, aș vrea un elicopter să mă ia de aici. Acum! Horia ce o face? Ce dor îmi e de el. Sper că nu e trist. Sigur îi e dor de mine.”….

  Evenimentul este înregistrarea celui din sală ce a avut loc în București în anul 2019.  Durata materialului este de 2 ore și poate fi urmărit în interval de 14 zile de la achiziție.

  Pentru informații sau suport tehnic vă rugăm să ne scrieți la: [email protected]