Psihologia Cuplului

Viata de cuplu dupa aparitia copilului, cu psiholog Ioana Kessler

Intr-o dupa-amiaza ploioasa de vineri de la finalul lunii noiembrie, desi abia asteptau sa ajunga acasa sa isi vada copiii, mai bine de 60 de parinti au participat la evenimentul “Viata de cuplu dupa aparitia copilului”. Au avut ocazia astfel sa o asculte pe psihologul Ioana Kessler si sa invete cum sa aduca si mai mult echilibru in cuplu. A fost o mare bucurie sa vedem ca sunt oameni care nu iau de-a gata relatiile pe care le au, sunt dispusi sa munceasca la ele si sa le faca tot mai bune. Pentru ca, desi conceptia poate fi alta, cine asteapta sa ii bata fericirea la usa, fara sa munceasca la asta, nu va avea mari sanse de reusita.

Pentru a asculta si perspectiva unui barbat, proaspat tatic la randul sau, l-am invitat pe Florin Grozea sa ne impartaseasca din experienta sa de tata si de sot si sa vorbeasca despre impactul pe care l-a simtit el, in calitate de barbat, odata cu aparitia copilului. A fost o placere sa il ascultam.

 Am petrecut o seara tare frumoasa, in prezenta unor oameni care vorbesc aceeasi “limba” si care isi doresc sa aiba parte de fericire si de familii echilibrate si care lucreaza pentru a isi indeplini aceasta dorinta.

 

2 comments

  1. Am participat la mai multe evenimente LPB, dar acest eveniment mi-a ramasa la suflet. Am fost impreunua cu sotul si lui i-a placut foarte mult. Despre Ioana, nu am ce sa zic, pur si simplu ii simti caldura sufleteasca cand vorbeste.

  2. Ne bucuram foarte mult. Ioana este minunata. La cat mai mult echilibru :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>