fbpx
poza Atena

Trimiteți băieții la dans!

Astăzi am fost singură cu “frățioara”, fără surior. Măi fetelor, am tras un dans de zile mari cu ea în brațe. Patruzeci de minute fără oprire! Nu înainte de a-i pune o fundă supradimensionată pe cap. Păi nu am eu acum o păpușă vie? Răzbun toate clipele în care invidiam fetițele care aveau păpuși mai frumoase și mai multe.

Am dansat de 24 de ori pe ultima melodie a lui Ricky Martin (nu judecați!), fericită că am descoperit-o așa de repede. Am aflat ulterior că este lansată demult, dar noah eu eram ocupată să nasc atunci, deci sunt scuzată. Acest băiat care nu îmbătrânește are toate cele trei atuuri în fața cărora nu am nicio șansă. Este frumos rău și parcă tot mai tânăr, vorbește cea mai frumoasă limbă din lume și dansează de mori. Aaaa plus că dansează de mori! V-am spus că dansează de mori? (Nu îmi pasă că joacă în cealaltă echipă și nici ca această melodie este una comercială). Mă face fericita? Da! No bun, checked! Să vizionați videoclipul

Copiii mei vor învăța să danseze negreșit! Mai ales băiatul! Pentru că da este foarte important să faci matematică, fizică și alte științe exacte. Dar spuneți-mi voi mie câți bărbați v-au cucerit aplicând doar formula corectă la nu știu ce problemă și câți v-au atras privirile cu niște pași sexy de dans? Parcă erau și mai frumoși și mai înalți, așa-i? Iar farmecul tipului acela frumos ca un prinț și înalt ca un brad s-a evaporat ca prin minune odată cu primul stâng în dreptul.

Mame trimiteți băieții la dans! Poate nu vor fi următorul Mark dar cu siguranță vor înțelege cum să se poarte cu o femeie! Pentru că dansul nu este numai despre niște pași. Vorba maestrului meu de dansuri populare din tinerețe: au venit aici niște ghiolbani și pleacă niște gentlemeni (vorbind despre băieții noștri din trupă).

Fetele noastre au nevoie de mai mulți gentlemeni. Și băieții noștri au nevoie de femeile din mamele lor ca sa ajungă așa!
La Dans!

https://m.youtube.com/watch?v=iOe6dI2JhgU

IMG_4233

Leave a Reply

Your email address will not be published.


9 − = five

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>