Eveniment aniversar 6 ani LaPrimulBebe

Totul începe cu o mamă! – eveniment aniversar 6 ani LaPrimulBebe

Evenimentul aniversar LaPrimulBebe a reunit un panel de mame extraordinare, care și-au deschis sufletul, într-o seară încărcată de emoție, lacrimi, momente de revelație și de autoanaliză. A fost o seară magică, pe care ne bucurăm că am trăit-o alături de peste 300 de mame din comunitatea LaPrimulBebe.

Paula Herlo ne-a arătat cum o femeie poate schimba destinul copiilor unei țări, pentru că vrea, poate și îi pasă. Am descoperit o altă Urania Cremene, care ne-a lăsat un mesaj important:  “orice om este demn de iubire, oricât de multe lucruri rele sau lucruri bune a făcut!” Camelia Șucu ne-a reamintit cât de importanți sunt bunicii pentru copiii noștri și ne-a invitat să găsim modalități de a-i implica cât mai mult în viețile lor. Petronela Rotar ne-a vorbit despre cât de mult contează ca mama să fie fericită și să se îngrijească de fericirea sa, pentru a putea crește copii fericiți la rândul lor. Amalia Enache ne-a făcut să râdem cu lacrimi dar și să ne emoționăm, cu autenticitatea, blândețea, umanitatea, căldura ei și intimitatea unor întâmplări din viața ei de mamă a Almei. Alice Năstase Buciuta ne-a provocat să ne întrebăm cine suntem noi “după ce dăm jos de pe pereți diplomele, realizările profesionale și apoi etichetele pe care singure ni le punem? Cine rămânem?” Atena Boca ne-a vorbit despre iubirea necondiționată pe care ar trebui să le-o oferim copiilor noștri, ce nu își doresc decât acceptarea noastră. Sanda Nicola a încheiat seara cu un discurs plin de emoție, despre cum a reușit să transforme furia în iubire și despre creșterea și dezvoltarea sa alături de soțul său.

Parte din magia acestei seri speciale se datorează partenerilor noștri, fără de care nu am fi putut organiza evenimentul.

Partenerul oficial al evenimentului a fost Lidl Romania, o companie ale cărei produse sunt foarte apreciate de mamele din comunitatea LaPrimulBebe (în special jucăriile de lemn și hainele pentru copii). În 2018, mamele au putut descoperi la evenimentele noastre o gamă și mai largă de produse Lidl dedicate celor mici.

Evenimentul a fost susținut și de către Eau Thermale Avene și Klorane Bebe, două branduri de dermato-cosmetice ce fac eforturi pentru a aduce natura mai aproape de noi, prin produsele lor bazate pe apă termală și plante, inspirate de natură.

Mulțumim Bonne Heure pentru candy-bar-ul delicios pus la dispoziția participanților.
Angela Zala (www.madameflorist.ro), ești o artistă a florilor, ne-am bucurat să te descoperim în comunitate.
Bianca Marin, mulțumim pentru bijuteriile lucrate cu pasiune și cu mesaj frumos LittleUnicorn.ro.

Atmosfera evenimentului a fost surprinsă de Andreea Antohe (Andreea Antohe Photography) și de Bianca Petcu (FxFoto), cărora le mulțumim pentru fotografiile frumoase și luminoase.

Ne revedem cu noi evenimente în 2019!

Intră în comunitate!