Sibiu

Sunt aici, joacă-te cu mine!, eveniment-mișcare de conectare părinte-copil – Sibiu

LaPrimulBebe și-a propus să creeze o mișcare de conștientizare a importanței conectării prin joc a părinților și copiilor. O mișcare prin care să atragem atenția asupra petrecerii timpului de calitate împreună, conștient și asumat, fără distrageri de ordin tehnologic (tablete, telefoane, tv, etc), timp în care toată atenția să se îndrepte asupra copilului și asupra jocului împreună cu acesta. Am reușit să mobilizăm anul acesta 1000 de părinți și copii din 12 orașe, care s-au jucat împreună în aceeași zi, la aceeași oră, în parcurile din țară! Este un nou record LaPrimulBebe pe care suntem extrem de fericiți că l-am atins! :) Evenimentul s-a numit “Sunt aici, joacă-te cu mine!”, titlul fiind sugerat chiar de către una dintre mamele din comunitatea LaPrimulBebe și ales dintre sute de propuneri ale mamelor ce au dorit să își aducă aportul la această mișcare.

Mișcarea nu ar fi avut amploarea de anul acesta fără ajutorul voluntarilor locali, care și-au dedicat timpul și energia acestui eveniment, fiecare în orașele lor. Le mulțumim fiecăruia pentru că ni s-au alăturat și ne-au ajutat să transmitem mesajul importanței conectării prin joc părinte-copil! Ioana Iosipescu, Diana Neamțiu și Anca Ursan, cu ajutorul vostru, mamele din comunitatea LaPrimulBebe Sibiu și familiile lor s-au bucurat de o dimineață frumoasă împreună. Mulțumim, fetelor, pentru voia bună și cheful de joacă cu care ați animat copiii și părinții prezenți la eveniment! Și mulțumim tuturor mamelor care au donat cărți pentru maternitatea din Sibiu, pentru mamele ai căror copii sunt internați temporar acolo :)

Mulțumirile noastre se îndreaptă și către partenerul nostru principal de anul acesta, Lidl România, care ne-a sprijinit în organizarea acestei mișcări ce a atins un nou record de participare, și fără de care nu am fi reușit să atingem acest nivel. 

Suntem foarte mândri de mamele din comunitatea LaPrimulBebe care s-au mobilizat și au participat la acest eveniment-mișcare în 12 orașe din România. Și, pentru că o fotografie valorează cât o mie de cuvinte, vă lăsăm să vă delectați cu imaginile de atmosferă surprinse de către Cristian Iosipescu, unul dintre tăticii prezenți la eveniment :)  

Toate fotografiile, inclusiv portretele de familie, le găsiți aici: Album foto eveniment-mișcare “Sunt aici, joacă-te cu mine!” –  Sibiu

Pentru a vizualiza fotografii din celelalte 11 orașe, click pe numele orașului: București, Brașov, Buzău, Cluj, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Pitești, Ploiești, Sibiu, Timișoara.

Intră în comunitate!