grafica5

Sponsorizează-ne! 20%

În cei 6 ani de la lansarea Asociației LaPrimul Bebe, peste 30.000 de părinți au participat la 130 de evenimente gratuite, organizate în comunitățile LaPrimulBebe din țară cu experți recunoscuți și echilibrați pe subiecte de mare interes pentru acestea. Mai mult, circa 70.000 mame au beneficiat de suport informațional și educațional 24h/24 în cele 22 comunități LaPrimulBebe, cu sprijinul a peste 100 de voluntari. Activitatea LaPrimulBebe nu ar putea fi posibilă fără sprijin moral și material.

Dacă ai propria companie, poți deveni prietenul comunității LaPrimulBebe, atât prin construirea unui parteneriat, cât și printr-o sponsorizare. De exemplu, poți susține evenimentele planificate pentru membrele comunității fără niciun cost, prin redirecționarea a 20% din impozitul pe profit către cauza noastră.

Conform Codului Fiscal și Legii Sponsorizării 32/1994, cu modificările și completările ulterioare, companiile pot redirecționa până la 20% din impozitul pe profit sau 5 la mie din cifra de afaceri pe care le datorează statului, unei organizații non-profit, prin încheierea unui contract de sponsorizare cu aceasta – care se scade din impozitul pe profit de plată.

De ce să direcționezi către Asociația LaPrimulBebe cei 20% din impozitul pe profit?

4 MOTIVE SĂ SUSȚII LAPRIMULBEBE

Cum poți direcționa cei 20% din impozitul pe profit?

Pasul 1: Descarcă contractul de sponsorizare

Pasul 2: Completeaza-l cu datele companiei și cu suma cu care dorești să susții Asociația LaPrimulBebe

Pasul 3: Trimite-l în format word la adresa contact@laprimulbebe.ro

Pasul 4: Echipa LaPrimulBebe îl tipărește în două exemplare și-l vom trimite semnat și stampilat în original la adresa din contract.