sapt lect cover

Săptămâna lecturii în LaPrimulBebe

Și anul acesta, al cincilea consecutiv, LaPrimulBebe continuă îndemnarea la lectură a mamelor din comunitate, având ca motivație exemplul oferit copiilor. Așa cum știm cu toții, nimic nu educă mai bine decât propriul exemplu.

În perioada 20-26 august, am încurajat mamele să recomande cărți pe care le-au citit ele cu plăcere, fie din lectura de concediu, fie din categoria dezvoltare personală. Toate postările din această perioadă au purtat cu mândrie hashtag-ul #LPBcitește.

În total, s-au recomandat peste 100 de cărți în cele 19 comunități LaPrimulBebe, de la beletristică, la cărți de parenting, dezvoltare personală sau profesională, toate încurajându-ne să rămânem în contact cu pasiunea pentru citit.

Saptamana lecturii LPB

În plus, am lansat și o provocare mamelor: aceea de a scrie cum l-ar chema acum pe copilul lor dacă l-ar fi botezat după personajul preferat din lecturile lor. Am avut surprize plăcute și amuzante. Deși cele mai multe răspunsuri au apărut în comunitate, vă lăsăm aici postarea publică de pe pagină.