25394771_2058532321099404_4111813237644271962_o

Regulamentul comunității LaPrimulBebe

1.”LaPrimulBebe” este marcă înregistrată la OSIM. Folosirea numelui, logo-ului si a sloganului este interzisă. Ne rezervăm dreptul să înaintăm orice acțiune legală necesară împotriva folosirii abuzive.

2. Este interzisă distribuirea printscreen-urilor cu postări/bucăți din postări de pe grupul LaPrimulBebe, oriunde în exterior (pe profilul personal sau în alte grupuri). Astfel de acțiuni duc la eliminare.

3. LaPrimulBebe promovează respectul față de limba română. NU sunt acceptate prescurtările, lipsa cratimelor sau înlocuirea lor, lipsa majusculei la începutul propozițiilor, a spațiului între cuvinte și semnelor de punctuație, înlocuirile cu “k” a literei “c” sau diminutivele în exces, etc. Respectarea gramaticii limbii române este obligatorie atât în postări, cât și în comentarii.

4. Este interzisă publicitatea directă sau ascunsă pentru orice fel de produse, servicii, bloguri, site-uri, grupuri Facebook sau evenimente (gratuite sau nu). Este interzisă vânzarea și închirierea de produse și servicii.

5. Nu tratați boli sau afecțiuni în urma sfaturilor primite în comunitate! Diagnosticarea și recomandarea tratamentului necesar atât copiilor, cât și părinților se fac doar de către medic. Sunați medicul!

6. Este interzisă postarea oricărui tip de apel umanitar, fie caz de boală sau neajunsuri (haine, bani, jucării etc). Dacă doriți să ajutați un caz concret și verificat personal, trimiteți toate documentele justificative la contact@laprimulbebe.ro. Asociația LaPrimulBebe efectuează DOAR 2 campanii umanitare pe an (primăvara și iarna).

7. Empatia. Răspundem unei întrebări doar atunci când considerăm că putem fi de folos. Părerile și experiențele diferite sunt binevenite, cu obligația de a fi comunicate argumentat și într-o manieră non-critică și non-agresivă. Respectăm opiniile celorlalti, iar jignirile de orice fel, tonul critic sau limbajul agresiv vor duce la eliminarea din comunitate.

8. Este interzisă distribuirea link-urilor de pe alte site-uri, fără a adăuga descriere cu opinia personală.

9. Este interzisă postarea de cereri sau oferte de locuri de muncă, exceptând cazul în care doriți să recomandați o bonă sau ajutor menaj (nu să le cereți).

10. Este interzisă postarea de foto/video cu copiii altcuiva, de concursuri și cereri de voturi/like-uri/share-uri, sondaje si petiții online. Sunt interzise postările de tipul găsit/pierdut.

11. Este interzisă postarea de Video-uri .

12. LPB respectă drepturile de autor. Nu vor fi acceptate schimburi de cărți, indiferent de sursa acestora (link-uri, pdf, etc).

13. Postările OFF TOPIC sunt interzise, cu excepția celor care au legătură cu viața de mamă și pot ajuta un număr mare de mame.

14. Autorul unei postări la care ceilalți membri deja au oferit răspunsuri nu are dreptul de a o șterge, după ce a primit informațiile, pentru niciun motiv. Respectăm efortul oamenilor de a răspunde.

15. Completarea formularului de membru al LaPrimulBebe: https://goo.gl/forms/WcocDAft3zdOj4V93 este obligatorie.

ORICE ABATERE DE LA REGULAMENT DUCE LA ELIMINAREA DIN COMUNITATE FĂRĂ NICIUN FEL DE AVERTIZARE SAU EXPLICAȚII ULTERIOARE.
Singura modalitate de contact a administratorilor LPB este prin email la contact@laprimulbebe.ro. Mesajele trimise în privat adminilor nu vor primi răspuns.
Asociația LaPrimulBebe va șterge fără avertisment orice postare sau comentariu care nu aduce beneficii comunității.
Ne rezervăm dreptul de a selecta membrii. Membrii au obligația să citească și să respecte Regulamentul. Toate informațiile postate online au caracter pur informativ. Asociația LaPrimulBebe, membrii sau adminii comunității nu își asumă nicio responsabilitate pentru modul în care sunt gestionate sfaturile sau informațiile primite.
Apartenența la această comunitate confirmă faptul ca Regulamentul a fost citit, înțeles și acceptat tacit de către fiecare membru. Asociația LaPrimulBebe are dreptul să actualizeze și revizuiască termenii Regulamentului în orice moment, fără notificare prealabilă. Toți Membrii comunității au obligația să citească Regulamentul periodic.
Despre Asociația noastră, găsiți detalii pe site-ulwww.laprimulbebe.ro și de asemenea, istoria comunității în imagini, o puteți vizualiza aici.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.


× 4 = eight

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>