ramanem mame

Rămânem mame, un proiect al Asociației La primul bebe

O soție care își pierde soțul devine ”văduvă”, un copil care și-a pierdut părinții este ”orfan”. Pentru mamele care își pierd copiii născuți sau nenăscuți nu există un cuvânt. Această pierdere care este împotriva naturii și a ordinii firești marchează destinele mamelor din România și nu există un sistem de sprijin pentru ele.

Anul acesta de 8 Martie am deschis comunitatea Rămânem mame, un prim pas pentru a oferi femeilor care au pierdut sarcini sau copii un spațiu empatic, de încredere, cald în care să se conecteze, să împărtășească experiențe, în care să treacă mai ușor prin Crăciun, opt martie, zile de naștere, vacanțe, zile de rămas-bun.

Pentru acelea dintre voi care aveți nevoie să faceți parte din grup, lăsăm aici linkul: https://www.facebook.com/groups/ramanemmame/

Trimiteți un gând bun în comentarii pentru mamele, familiile și prietenii celor care trec printr-un proces de vindecare, în urma pierderii unei sarcini sau a unui copil. Distribuiți informația pe profilul vostru și încurajați conectarea, pierderea există și din tot ce am văzut până acum tăcerea noastră doare cel mai tare.

*Rămânem mame este un proiect al Asociației LaPrimulBebe