Gala1

Premiul cel mare ”COMUNITATE PUTERNICĂ” la Gala Oameni Pentru Oameni

Asociația LaPrimulBebe a primit Marele Premiu la Gala Oameni pentru Oameni! Un premiu care ne-a luat prin surprindere, ne-a emoționat și ne-a așezat încrederea că ceea ce facem are ecou. Numele premiului este Comunitate Puternică și simțim că LaPrimulBebe exact asta este. O comunitate de Oameni pentru Oameni, în care fiecare mamă pune umărul la o Românie mai bună, sprijinind emoțional și informațional mame pe care de cele mai multe ori nu le cunoaște.
Mulțumim vouă, fiecărei mame din comunitate care are o vorbă bună pentru acelea dintre noi aflate la început de drum, fiecărei mame care împărtășește cu generozitate informații valoroase sau experiențe vulnerabile, fiecărei mame care se implică cu tot sufletul în campaniile noastre umanitare. Premiul este cu adevărat al fiecăreia dintre noi! 

gala

Comunitatea LaPrimulBebe este cea mai activă și relevantă comunitate online de sprijin pentru proaspete mame din România și singura comunitate din România susținută de Facebook printr-o bursă de un an de zile. Cu peste 85.000 de membri activi și 20 de comunități locale, în 20 de orașe, 135 de evenimente și 30.000 de părinți participanți comunitatea conectează părinții nu doar în online dar și în offline.

De două ori pe an Asociația LaPrimulBebe organizează campanii umanitare destinate proiectelor în sănătate. Până în prezent 1 milion de euro a fost strâns. Au fost renovate secții de spitale pentru copii și a fost cumpărată aparatura în maternități din toată țara.

gala2