fbpx
Parinte (mai) echilibrat, copil (mai) calm

“Parinte (mai) echilibrat, copil (mai) calm”, cu Urania Cremene pentru comunitatea LaPrimulBebe

Duminica aceasta Urania Cremene a sustinut un semninar special de parenting, pentru comunitatea de parinti LaPrimulBebe. Pe o vreme urata si ploioasa, 415 parinti au participat la acest eveniment din doua motive puternice: pentru a primi unelte pretioase de la Urania si pentru a se intalni cu alti parinti din comunitatea noastra. Atat de frumoase devin legaturile intre membrii nostri. Se bucura sa se vada si sa se revada live, in majoritatea timpului ei fiind in contact doar online.

Urania a pus mare accent pe parinte, in acest seminar, indemnandu-ne sa ne analizam mai bine si sa lucram cu noi mai mult, pentru ca de abia apoi vom putea fi parinti si mai buni pentru copiii nostri. Am primit informatii valoroase despre dezvoltarea creierului copilului si stadiile acesteia si am inteles cand si ce anume putem cere de la copii nostri. Uneltele primite in acest seminar au ajutat parintii din sala sa inteleaga ca multe dintre problemele pe care ei le considerau probleme sunt legate de stadiile de dezvoltare ale copiilor sau de modul gresit in care abordeaza unele lucruri.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.


+ 5 = nine

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>