fbpx
Carrefour LPB

LaPrimulBebe are un partener principal pentru toate evenimentele anului 2017

La unul dintre evenimentele noastre, speakerul a întrebat mamele din sală câte dintre ele alăptează. Din 300 de persoane peste trei sferturi au ridicat mâna și au reușit să șocheze vorbitorul! “Fără voi nu reușeam”, “am găsit în LaPrimulBebe susținerea ce îmi lipsea acasă și astăzi puiul meu e încă alăptat”, “dacă nu veneam la evenimentul despre alăptare renunțam după prima săptămână, așa de greu a fost”. Nu există eveniment după care să nu primim zeci de mesaje de mulțumire ca acestea. Ele, împreună cu momente precum “mâinile ridicate” ne dau încrederea că facem ceea ce trebuie. Că mergem pe drumul bun care schimbă ceva pentru mame, dar mai ales pentru copiii acestei țări. Sigur că ceea ce facem este doar o picătură într-un ocean, dar pentru cele câteva mii de copii care primesc o îngrijire mai bună datorită informării de aici sau care au parte de părinți mai liniștiți și mai echilibrați, poate fi totul.

Tocmai de aceea nu aș vrea să ne oprim niciodată din informare, din sprijin și din evenimente care schimbă minți și de multe ori suflete.

Și pentru că nu e simplu să le organizăm și să le păstrăm gratuite pentru mamele noastre așa cum mi-am promis la început, pentru că organizarea lor presupune costuri ridicate,dar și pentru că vrem să le ducem în toate filialele locale și nu doar în București,  în 2017 am început să căutăm companii partenere. Companii care să ne susțină misiunea și viziunea.

Sunt bucuroasă că, începând cu luna iulie, LaPrimulBebe va face echipă cu Carrefour România, care ne devine partener în toate evenimentele acestui an. Carrefour nu cred că mai are nevoie de nicio prezentare. Îi știm cu toatele foarte bine. Ce nu știam însă și am descoperit la ei este că au în echipă oameni cu 10 inimi în loc de una, oameni minunați care ne-au sărit în ajutor imediat, chiar dacă nu suntem o organizație foarte veche, oameni printre care am descoperit cu bucurie și membri LaPrimulBebe.

Cu sprijinul lor vom putea acoperi o parte din costurile de organizare: săli, speakeri, materiale, sonorizări, salariile angajaților, deplasări în țară etc.

Ce ne place mult este că echipa Carrefour este puternic implicată în proiecte sociale dedicate sănătății, nutriției și educației copiilor din întreaga țară. Unele necunoscute publicului. Eforturile lor în aceste direcții se suprapun cu misiunea și valorile LaPrimulBebe și asta e important pentru noi.

De ce au acceptat să ne fie alături? “Carrefour nu este doar un lanț de hipermarketuri și supermarketuri, este o poveste despre oameni, despre relațiile dintre aceștia și despre a face ceva util împreună pentru alți oameni. Comunitatea La Primul Bebe, o comunitate atât de utilă pentru femeile aflate la primul bebe, ne-a fascinat pentru că aici relațiile, bazate pe un mix între utilitate și emoție se realizează instant, este un loc unde mereu cineva va răspunde, este un loc unde găsești femei ca “tine”, mame educate, aflate într-o nouă experiență a vieții, ascunsă celor care nu au trecut prin ea. Intrăm cu bucurie în acest parteneriat și sperăm că vom putea oferi valoare, că universul Carrefour va fi un loc explorat de către comunitate, de la care așteptăm feedback onest și deschis; suntem aici pentru a auzi și a pune în aplicare solicitările mamelor aflate la primul bebe.

Este primul nostru parteneriat de acest fel și suntem emoționați să intrăm într-o familie mare de mame aflate la primul bebe. Vom învăța mult!”, asta ne-au spus cei din echipa Carrefour.

La rândul nostru suntem bucuroase că o companie atât de mare crede în LaPrimulBebe și că a fost deschisă la un parteneriat de cursă lungă. Dar mai ales ca asta ne dă șansa să ajungem la și mai multe mame și să le sprijinim. Cu multa energie folosim vara aceasta ca să vă pregătim surprize faine împreună cu noul nostru partener.

Revenim foarte curând cu mai multe informații de interes pentru voi. Până atunci chiar vrem să vă bucurați cu noi! Pentru LaPrimulBebe și pentru proaspetele mamele este o veste tare bună!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


− one = 4

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>