Magicamp

LaPrimulBebe adoptă GriefCamp 2017, organizat de Magicamp

Mobilizarea mamelor și rezultatele campaniei #LPBIannis au fost mult peste așteptările noastre. Așa că, cu fondurile rămase după achitarea costurilor necesare operației și recuperării lui Iannis,  am decis să adoptăm GriefCamp 2017 şi să susţinem costurile organizării acestei taberei, în care 20 de copii de vârste diferite vor putea face un pas înainte spre o viaţă cât de cât normală.

Tabăra este organizată de către Magicamp, un ONG minunat care de câţiva ani organizează tabere pentru copiii bolnavi de cancer. Copii care din păcate, printre tratamente şi camere de spital cu miros de sfârşit nu au șansa să zâmbească prea des. Ne place enorm ce face echipa Magicamp acolo şi am văzut cât de mult suflet pune şi cât de dedicată este Melania Medeleanu, omul care s-a dedicat întru totul acestei cauze. Ştiu câtă bucurie aduc an de an şi cât de greu le este să fie martorii durerilor unor copii, însă o fac fără oprire.

Pe lângă taberele copiilor bolnavi de cancer, în vara acestui an se doreşte organizarea ediţiei numărul 2 a taberei GriefCamp, o tabăra dedicată copiilor care au pierdut un om drag. Aici aceştia au şansa de a ieşi puţin din durere şi de multe ori din şoc cu ajutorul unor psihologi specializaţi în astfel de traume şi alături de alţi copii ca ei. Anul trecut această tabără a avut rezultate fantastice spre uimirea şi bucuria părinţilor supravieţuitori. Copii care doar într-o săptămână au reuşit să iasă din carapace şi să privească cu bucurie înainte

Ioana, cazul nostru din 2014 şi Alice, fetiţa Luminiţei cazul nostru din 2015 vor fi şi ele primite în această tabără. Deşi au trecut luni bune de la dispariţia mamelor, fetiţele încă suferă. Sperăm să le ajute întâlnirea cu psihologii specializaţi, dar şi cu ceilalţi copii şi să se bucure de o ieşire, amândouă făcând parte din familii modeste care nu îşi permit astfel de ieşiri. Iar pe Ioana sperăm să o ajute în lupta ei cu boala care deşi aflată pe un trend mai bun încă continuă.

Magicamp2

Leave a Reply

Your email address will not be published.


five × 5 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>