sibiu maternitate

LaPrimulBebe a dotat secția de nou-născuți prematuri a maternității din Sibiu

LaPrimulBebe desfășoară 2 campanii umanitare pe an (detalii aici), alături de mamele din comunitate care, în semn de recunoștință pentru tot sprijinul primit în comunitate, simt nevoia să contribuie și în societate cu aceste ocazii.

Ultima campanie a strâns peste 150.000 euro, cu 44.000 euro mai mult decât era necesar pentru proiectul ales. Vă invităm să vedeți detaliile aiciDiferența de bani a fost redirecționată către secția de prematuri a maternității din Sibiu, din care s-au cumpărat și instalat deja: 

1. Un Incubator Staționar și Transport Prematuri, ultra performant pentru secția de terapie intensivă prematuri, și
2. O Masă Radiantă Infa Warmer 1, pentru sala de nașteri, una cu foarte multe accesorii extraordinar de utile și care este folosită în multe feluri.

În timpul campaniei noastre #LPBButonulRoșu, am aflat de nevoile mari pe care maternitatea din Sibiu le are. Anul trecut au avut loc peste 2000 de nașteri, cu peste 200 de prematuri. Adică un număr foarte mare. La această maternitate vin mame din toată regiunea, mame din Alba, din Vâlcea și din toată țara, atunci când Bucureștiul nu are loc pentru cazurile grave.

Ne bucură mult că am ajutat Sibiul. Am vrea să ducem ajutorul nostru și în orașele comunităților noastre locale. Așa cum am făcut-o în campania #LPBPrematur (click pe link) atunci când maternitățile din 6 orașe au primit pompe de alăptare profesioniste. (Atena Boca, fondatoarea LaPrimulBebe).

Intră în comunitate!