fbpx
2017.09.10_LPB_Toamna_30

Intâlnirea de toamnă LaPrimulBebe București, ediția a 5a

WOW, avem un nou record LaPrimulBebe: 500 de părinți din comunitățile LaPrimulBebe din țară, la joacă în parcuri cu bebelușii lor, în aceeași zi, la aceeași oră! LaPrimulBebe în aer liber a 5a ediție! Sună ca în știrile tabloide începutul, dar chiar suntem Wow!:))) Duminică dimineața am dat startul în 5 orașe evenimentului nostru anual prin care încurajăm joaca în familie! Astfel părinții LaPrimulBebe din București, Galați, Brașov, Iași și Cluj s-au pus pe joacă în aer liber. Cele mai uriașe baloane de săpun în București le-am avut, spre bucuria copiilor și a celor peste 250 de părinți veniți la Roaba De Cultură.

Anul acesta partenerul nostru Carrefour Romania ne-a sprijinit și împreună am reușit să organizăm cea mai mare ediție de până acum. A fost cel mai mare, mai colorat, cu jocuri și cadouri și fotografii de familie profesioniste de până acum. Și nu se va opri aici, căci ne va fi aproape în toate celelalte evenimente LaPrimulBebe de anul acesta. Ce să facem? Ni s-a dus vestea că suntem o comunitate valoroasă și unită.

Mulțumim voluntarilor MOV care v-au întâmpinat cu zâmbete calde și cu surprizele pregătite în complicitate cu partenerul nostru, produse pentru bebeluși și jocuri distractive. Mulțumim Carrefour că am găsit în tine un prieten care se pune la mintea noastră și nu spune nu nici unei idei! Tot cu sprijinul lor am reușit să facem spiderul oficial LaPrimulBebe și roll-up-urile cu pozele bebelușilor voștri, la care fotografii de-o viață LaPrimulBebe, Andreea Antohe și Marian Cazacu, v-au făcut portretele de familie.

Cu toate că în București, Galați și Brașov exista deja o tradiție a Întâlnirii de toamnă LaPrimulBebe, anul acesta s-au mobilizat și LaPrimulBebe Cluj și LaPrimulBebe Iași. Bravo! Bravo! A fost foarte foarte fain și ne-a plăcut și mai vrem. Iar anul viitor vom fi și mai mulți și sperăm că în și mai multe orașe din țară! Nu ne lasăm până nu scoatem România în stradă la joacă! Or conta notele bune la școala și hainele frumoase și jucăriile colorate dar ceea ce copilașii nostri își vor aduce aminte cel mai mult este prezența noastră, a părinților lor în lumea lor plină de joacă!
Toate fotografiile le găsiți aici: Album Foto Înâlnirea de Toamnă LaPrimulBebe București

Leave a Reply

Your email address will not be published.


nine − 1 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>