#FCLP (3)

Fondatoarea LaPrimulBebe, Atena Boca, singura româncă aleasă de Facebook în programul Community Leadership 2018

LaPrimulBebe a devenit în 6 ani una dintre cele mai mari comunități din online din România, numărând la acest moment peste 52.000 de membri activi în 17 orașe, cu ajutorul cărora a reușit să aibă un impact real în societate prin strângerea unei sume de aproape jumătate de million de euro în campaniile sale umanitare. Și tocmai puterea comunității, pe care LaPrimulBebe o învață alături de membrii săi, este cea care ne-a adus o veste cu totul și cu totul specială: LaPrimulBebe este singura comunitate din România aleasă de Facebook să facă parte din programul Community Leadership 2018.

Pe numele său complet Facebook Community Leadership Program Residency and Fellowship, acesta este un program de un an oferit și coordonat de Facebook Headquarters, care sprijină cei mai puternici lideri de comunități din întreaga lume să își ducă la capăt viziunea și misiunea, atât prin burse, dar mai ales prin training continuu vreme de 12 luni.  ”Am trecut printr-un lung proces de selecție și sunt foarte fericită că am trecut toate probele. Pentru mine este o onoare să îmi fie validată activitatea de însăși platforma în care am construit comunitatea LaPrimulBebe. Înseamnă foarte mult. Îmi validează ideea că oricine poate să construiască ceva cu sens atunci când își găsește drumul, când își urmează talentele, când are în vedere și binele celor din jur și nu doar pe al lui”, crede Atena.

Atena Boca este acum la San Francisco și va participa la prima săptămână de întâlniri din Menlo Park din acest an, care se anunță plin de învățare.