fbpx
grafica2

Fii Voluntar LaPrimulBebe

Indiferent dacă ești sau nu deja membru al comunității LaPrimulBebe, poți contribui activ la dezvoltarea acesteia oferind energie pozitivă și câteva ore lunar din timpul tău pentru a oferi sprijin membrilor comunității sau să fii alături de echipa LaPrimulBebe la organizarea evenimentelor tematice. În schimb primești recunoștință de la peste 70.000 de mame și înveți lucruri utile care te vor ajuta în viitor ca părinte sau profesional.

Ce înseamnă mai exact să fii voluntar LaPrimulBebe în comunitatea locală?

Dorința noastră este accea de a crește comunitățile locale LaPrimulBebe asemănător grupului LaPrimulBebe București. În acest mod, ONG-ul nostru poate să ajungă la cât mai multe mame, să informeze, să susțină evenimente de mare ajutor pentru ele și să le sprijine în perioada de sarcină și cea de după naștere, când trec poate prin cea mai vulnerabilă perioadă a vieții lor.

Astfel, vei fi implicat în activități precum

1. Monitorizare zilnică a activității pe grup

2. Postare de întrebări/experiențe

3. Răspunsuri zilnice la  postări

4. Implicarea în evenimentele ce au loc în comunitatea locală

Dacă vrei să afli mai multe despre cum să devii voluntar în cadrul Asociației LaPrimulBebe, așteptăm emailul tău pe adresa contact@laprimulbebe.ro

2 comments

 1. Vilcu Elena Laura

  Buna ziua,

  As dori sa ma implic ca si voluntar.
  Sunt insarcinata in 24 saptamani acum si as putea oferi suport online dar si pentru anumite evenimente.

  Multumesc,

 2. Buna ziua,

  Ne bucuram! Scrieti-ne, va rugam, pe contact@laprimulbebe.ro si colega care se ocupa de coordonarea voluntarilor va va indruma cu mare drag.

  Multumim,
  Echipa LaPrimulBebe