fbpx
2016-11-19_lpb_urania_47

EVENIMENT LaPrimulBebe URANIA CREMENE

Acum ceva vreme, o mamica ne-a povestit despre dorinta de a-si intelege copilul mai bine si despre problemele de comunicare aparute intre cei doi. De exemplu, despre cum in fiecare seara apare negocierea spalatului pe dinti.

In incercarea de a-i pune la dispozitie cateva informatii utile, ne-am dat seama ca aceasta situatie este una des intalnita. Cooperarea copilului nu este intotdeauna usor de obtinut si din pacate, in Romania, un studiu arata ca 63% dintre copii ajung sa fie batuti acasa de catre parinti din cauza neintelegerilor acumulate in timp.

Asadar, sambata aceasta, LaPrimulBebe a organizat pentru mamicile comunitatii sale un eveniment minunat in care energia din sala a fost de nereplicat si, asa cum se intampla in evenimentele noastre, toate scaunele au fost ocupate. Eveniment in care, Urania Cremene, cel mai cunoscut expert in parenting din Romania, a impartasit mamelor LaPrimulBebe ceea ce stie cel mai bine: cum poti obtine cooperarea copilului. A prezentat cateva tehnici care vor salva mamicile de multe momente neplacute, tensionate. Peste 300 de mame prezente in sala au plecat foarte incantate de noile informatii primite si de sansa de a se cunoaste intre ele.

Imaginati-va cum ar arata o tara in care toate mamicile ar avea acces la informatii utile, care le-ar putea ajuta in incercarea zilnica de a obtine cooperarea copilului intr-un mod cat mai placut.

Va invitam sa va uitati chiar acum la fotografii pentru a simti energia creata la eveniment.

Asteptam cu nerabdare sa va revedem la urmatorul eveniment!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.


2 × seven =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>