carucioare Carrefour

EU CU CE CĂRUCIOR VOTEZ? (p)

Zilele trecute am ieșit cu o prietenă care va deveni curând mamă. Pe ultima sută de metri cu pregătirile, m-a rugat să o sfătuiesc ce-ar ajuta-o mai mult: landoul, scoica cu cărucior sau un 3în1. Dacă tot era un mall în apropiere, am intrat până-n Carrefour, să ne uităm după cărucioare. Văzusem doar în trecere câteva modele ultima dată când luasem hăinuțe pentru cel mic. Am fost surprinsă să descopăr o zonă întreagă cu scoici, cărucioare sport și chiar variante 3în1. Producători diferiți și prețuri accesibile. Cine-ar fi crezut că și în hypermarketuri poți găsi cărucioare calitative? Și e mai bine să-l vezi la fața locului, să pui mâna pe el și să faci “o tură”. Funcționalitățile le afli bine mersi de la personalul de pe raionul de puericultură. Sau afli review-uri de la mamele din comunitate :D N-a plecat acasă cu căruciorul, că voia să-l vadă și soțul ei. Dacă tot eram în zonă însă, mi-am refăcut stocul de body-uri. Amândouă am ajuns la concluzia că e tare ușor când găsești hainuțe, pamperși și cărucioare, de unde cumperi mâncare și detergenți.

Plimbarea asta mi-a amintit de vânătoarea mea de cărucioare. Mulți kilometri alergați între magazine. Ba chiar cred că aș fi scos un timp bun la un semi-maraton. Iar pe internet, cu cât citeam mai mult, cu atât mi-era mai greu să-l aleg pe “THE ONE”. Trebuie răbdare și atenție… multă. Fix ce-mi lipsește! Dar și când l-am găsit, a fost dragoste la prima vedere. Avea culoarea preferată:D, dar și mai important, ce căutam din punct de vedere tehnic: protecție, siguranță și confort, căptușeală detașabilă, ușor de manevrat și să încap în lift cu el. Nu sunt eu mare, ci e liftul prea îngust:)) Și m-am mai uitat după roțile pivotante să iau curbele mai ușor, la mânerul reversibil ca să mă uit la bebe când îl scot la plimbare. Aaa, foarte important, puteam să reglez mânerul ca să nu stea soțul meu cocoșat. Toată familia fericită! În cazul meu am început cu un 2în1: cărucior cu scoică, adică cu scaunul auto grupa 0/0+. Am folosit scoica până când bebe a făcut 1 an și 3 luni. Nu neg, m-am gândit și la un landou, dar mi s-a părut că acesta e mai potrivit la plimbare. Cu scoica mi-am făcut treaba când eram singură cuc cu bebelușul și trebuia să fac tot felul de drumuri. Ba la doctor, la magazin sau la farmacie. Recunosc, la câte cheltuieli au fost înainte de naștere, căutasem pe net și cărucioare second-hand. De verificat mereu dacă mai sunt în garanție că nu-i de joacă cu siguranța bebelușului. Până la urmă l-am luat în rate. De exemplu, la Carrefour ai opțiunea asta și m-a ajutat în perioada în care cumpăram munți de pamperși. Și nu numai.

Cred că pentru multe mame, Carrefour-ul e la-ndemână și găsești multe produse pentru bebe. În loc să alergi dintr-un magazin în altul să îți iei toate cele necesare, dai o fugă până în hypermarket (recomand ziua când e și liber) și ai rezolvat! Așa că dacă ai nevoie de o “vacanță” sau cauți cărucioare și scoici – de bebe, nu de mare:D, știi unde să mergi. Chiar, tu după ce te-ai uitat când ai ales căruciorul bebelușului?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>