Despre noi

LaPrimulBebe va deveni la nivel național, până în anul 2027, un punct de referință de mare încredere pentru gravidele și proaspetele mame ale țării și își propune să impacteze pozitiv viața a peste 1.000.000 de copii.

Va deveni cea mai relevanta comunitate de mame educate din România, o comunitate ce va avea puterea să schimbe statutul mamei la nivel de țară și, în același timp, să sprijine crearea unui mai mare echilibru în familiile de părinți aflați la început de drum.

 

Your One-Stop Shop for Creative Services

2

Your One-Stop Shop for Creative Services (2) Your One-Stop Shop for Creative Services (3) LaPrimulBebe Your One-Stop Shop for Creative Services (6) Your One-Stop Shop for Creative Services (7) Your One-Stop Shop for Creative Services (8)

 

”“LaPrimulBebe” a luat naștere odată cu crearea unui grup de Facebook în care au fost adăugate 10 proaspete mame, prietenele mele. Am creat acest grup când bebelușul meu avea 3 luni. După perioada grea de început am simțit nevoia să vorbesc cu alte mame, să aflu experiențe similare sau diferite, să am acces la informații rapid și mai ales să nu mă simt singura în această călătorie frumoasă dar teribil de grea, cea de a fi părinte. Nu mi-am imaginat câte persoane minunate am să întâlnesc virtual, câte lucruri utile am să învăț și câte acțiuni o să fac împreună cu mame pe care nu le-am văzut niciodată, mame educate de la care am putut să învăț.

Grupul acesta m-a salvat, într-o perioadă a vieții mele, în care aveam cea mai mare nevoie sa văd ca și alte mame trec prin trăirile, spaimele și emoțiile mele. La orice oră din zi și din noapte, dacă aveam nevoie de un sfat, primeam imediat zeci de răspunsuri. De mare ajutor!

Așa s-au născut prietenii virtuale și oameni pe care puteam conta deși nu îi văzusem niciodată. Din dorința de a le cunoaște am început să organizez evenimente de socializare pentru mamele din comunitate, apoi evenimente tematice, apoi umăr lângă umăr am început să sprijinim diverse cazuri greu încercate, reușind să strângem fonduri importante.

De la acest grup la înființarea unui ONG cu ajutorul căruia să sprijinim mamele românce care își doresc să se dezvolte ca părinți și ca oameni a fost doar un pas. Ne dorim ca informațiile esențiale despre importanța alăptării, importanța și gratuitatea controalelor pe perioada sarcinii, vaccinurile, diversificarea să ajungă argumentate și convingătoare în casele acestora.

Astăzi suntem prezente în peste 20 orașe în care avem comunități cu peste 85.000 de membre active.

Acesta este modul prin care simt că pot sa dau ceva bun înapoi oamenilor al căror ajutor m-a ridicat când nu credeam că pot să o fac singură.”

Atena Boca, mama

image