fbpx

Viziunea noastra

“LaPrimulBebe” este o comunitate de sprijin pentru mame educate din întreaga Romanie și de peste hotare, mame aflate la început de drum și care își doresc să afle cât mai multe informații utile și de calitate. “LaPrimulBebe” le oferă acces la networking de calitate prin grupurile sale online 24h/24, în care mamele câstigă partenere de discuții la același nivel intelectual cu ele, pe subiecte de interes comun. De asemenea, membrele “LaPrimulBebe” pot obține informații la cald prin evenimentele pe care le organizăm gratuit pentru ele, în care sunt abordate subiecte de mare interes în materie de parenting și nu numai. Câteva momente surprinse la unul dintre evenimentele organizate de Asociația LaPrimulBebe, pot fi vizionate accesând link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=2dNf_LnJ4VE.

Ne dorim să devenim cea mai puternică comunitate de mame educate din Romania, comunitate ce poate influența în bine soarta noilor generații de copii.

Scopul nostru este acela de a aduce echilibru femeilor educate din spatial urban, în primii ani dupa nastere, prin apartenența la o comunitate educata și informată și de a le inspira să creeze in casele lor un spațiu armonios de creștere a copiilor, alături de soții lor. Investim în mame pentru a vedea beneficiile în copiii lor.

Ne place să spunem că LaPrimulBebe este o mamă a mamelor.

2016.11.19_LPB_Urania_47