EU-Media-Futures-Forum-pic_0

Apariții media

Atena Boca și Ligia Pop, la Radio România Cultural despre #LPBEtajulPărinților, campania umanitară LaPrimulBebe (03.11.2017)

Podcast-ul poate fi asculat pe canalul de YouTube al Asociației LaPrimulBebe dând click aici

Despre managementul familiei și LaPrimulBebe pe Wowmom Magazine, cu Atena Boca

Parcursul profesional al Atenei Boca de la proprietăți rezidențiale la dezvoltarea unei comunități active care sprijină mamele în primii 4 ani de la nașterea bebelușului, într-un interviu marca Wowmom Magazine.

Am mai spus și o să mai spun că această comunitate este salvarea mea. Eu nu am construit-o ca să învăț femeile din România cum să fie mame și cum să treacă peste momentele dificile. Eu am creat-o și încă o folosesc ca să învăț eu cum să fiu un părinte mai bun.

Interviul integral poate fi citit cu un simplu click aici.

Wowmom

Atena Boca, despre Comunitatea LPB la Digi24

Pe 4 iunie, Atena Boca, fondatoarea LaPrimulBebe, a povestit în cadrul emisiunii “Jurnal pentru copii” de la Digi24, cum întrebările pe care le-a avut din momentul în care a devenit mamă s-au concretizat în pași concreți pentru formarea unei comunități online de sprijin pentru mame educate.

Povestea fondatoarei și a comunității LPB poate fi urmărită pe canalul de Youtube al Asociației LaPrimulBebe aici sau cu click direct pe imagine.

Atena Boca despre LaPrimulBebe la Digi24

Atena Boca, Fondator LaPrimulBebe, reportaj exclusiv pentru Revista Avantaje, ediția aprilie

Atena Boca, Fondator LaPrimulBebe, interviu exclusiv pentru Revista Avantaje dupa decernarea premiului “Femeia anului 2016″

Atena Boca

Interviul acordat de Atena Boca revistei Avantaje imediat dupa ce a primit premiul “Femeia Anului 2016″ pentru categoria “Promovarea si apararea drepturilor copilului” in cadrul Galei Avantaje, poate fi urmarit  pe canalul de YouTube al Asociatiei, dând click aici.

 

LaPrimulBebe la Radio SMART FM

Smart FM

Minunata Veronica Soare a invitat LaPrimulBebe în emisiunea ei de miercuri, 22 martie 2017. Ascultați podcast-ul pe canalul de YouTube al Asociației, dând click aici.

 

LaPrimulBebe la Radio ITSY BITSY

ItsyBitsy

Vineri, 10 martie 2017, LaPrimulBebe s-a auzit la radio Itsy Bitsy. Înregistrarea audio cu Atena Boca, se poate asculta dând click aici.

 LaPrimulBebe – Eroul zilei la Antena 3

Eroul zilei

Atena Boca, fondatoarea Asociației LaPrimulBebe, a fost declarată de catre Antena 3 „Eroul zilei”, în cadrul emisiunii „Previziuni” din data de 6 Septembrie 2016.

Distincția i-a fost acordată pentru faptul că ajută, în mod constant, mii de mame prin intermediul Asociației LaPrimulBebe.

Vă invităm să urmăriți interviul, prin link-ul de mai jos, pentru a afla care este povestea LaPrimulBebe, precum și opiniile fondatoarei Asociației referitoare la subiecte de actualitate din sfera maternității. Interviul poate fi urmărit pe canalul de YouTube al Asociației dând click aici.

 

LaPrimulBebe pe www.pisicapesarma.ro

Pisica pe Sarma

„Cum transformi un grup de mămici temătoare într-un ONG puternic”: http://pisicapesarma.ro/laprimulbebe-atena-boca/

 

Interviu – cum creştem copii frumos, pe Facebook” pe www.alexisme.ro 

Alexisme

Întregul interviu acordat de Atena Boca, poate fi citit aici: https://www.alexisme.ro/single-post/2016/09/11/Interviu—cum-creştem-copii-frumos-pe-Facebook