aparitii_media_lpb

Apariții media

 • DIGI FM, Cătălin Striblea a scos la licitație matinalul de la DigiFM în campania umanitară LaPrimulBebe- august 2019

 • Atelierele UNICA, Despre CĂLĂTORIILE ÎMPREUNĂ CU COPIII cu Atena Boca, iunie 2019

 

 • FORBES România, 19 femei lideri de comunităţi Facebook din Europa Centrală şi de Est s-au reunit la Varşovia în cadrul Women Community Leadership Meeting- mai 2019

ÎNMEDIA (5)

 • DIGI24, ”În fața ta”- aprilie 2019

 • ANTENA 1, despre campania LaPrimulBebe ”Depresia Postnatală Există!” la Observator, mai 2019

Mobilizare online pentru mamele care trec prin baby blues sau depresie postnatală datorită campaniei desfășurate de Asociația LaPrimulBebe.

 • SPERANȚA TV, despre campania ”Depresia Postnatală Există!” cu Oana Popescu, CEO LaPrimulBebe, aprilie 2019

 • EUROPA FM, ”Antrenorul Părinților”, martie 2019

Despre LaPrimulBebe la Europa FM.

 • ȘAPTE SERI, martie 2019

ÎNMEDIA (4)

 • Revista Cariere, martie 2019

ÎNMEDIA (1)

 • UNICA, martie 2019

ÎNMEDIA (3)

 • Marie Claire, ianuarie 2019

ÎNMEDIA (2)

 • Forbes Kids, noiembrie 2018

ÎNMEDIA

 • TVR2, ”Destine ca-n filme”, noiembrie 2018

Un reportaj amplu despre LaPrimulBebe și Atena Boca, ”Mamă pentru mame”

 • Blog de ziarist by Horia Ghibuțiu, noiembrie 2018

Atena Boca , unul dintre cei 100 de români care îl inspiră pe ziarist, într-un interviu inedit. Puteți citi interviu aici: https://bit.ly/2SFj1Id

ÎNMEDIA

 • Radio România, 3Net, octombrie 2018

Atena Boca a fost live la Radio3Net și a povestit despre ce înseamnă LaPrimulBebe și cum a ajuns o adevarată comunitate a mamelor din România.

 • ItsyBitsy FM, Sună bine, octombrie 2018

La radio, Atena Boca povestește cum a mers în San Francisco cu fiica ei de 1 an jumătate la primul eveniment al Programului Liderilor de Comunități Facebook.

 • Pro TV, Vorbește Lumea, octombrie 2018

Atena Boca a fost invitată în emisiunea Vorbește Lumea pentru a discuta despre cum a început aventura LaPrimulBebe, cum sunt mamele în online, dar și în business și despre întâlnirea cu Sheryl Sandberg.

 • Conferință de presă, Spitalul Județean Sibiu, octombrie 2018

LaPrimulBebe, prin CEO Oana Popescu, la conferința de presă a Spitalului Județean Sibiu, despre echipamentele medicale donate clinicii de Neonatologie din Sibiu. Aparatura de ultimă generație a fost oferită în urma strângerii de fonduri din campania de primăvară, campanie desfășurată în 10 comunități locale LaPrimulBebe prin care mamele au scos și au cumpărat produse prin licitație pentru a strânge bani pentru 2 cazuri umanitare de mare impact asupra vieților copiilor din România.

 • Antena3, #EroulZilei, Interviu despre bursa Facebook, octombrie 2018

Cine este singura româncă care se numără printre cei mai buni o sută de lideri de comunităţi online? Atena Boca, fondatoarea proiectului La primul bebe a fost aleasă de Facebook în programul Community Leadership 2018, care îi sprijină pe cei care se implică activ în comunitate şi îşi duc la capăt viziunea şi misiunea. Material integral din emisiunea ”Eroul zilei”, 2 octombrie 2018.

 • ZFLive, Interviu Atena Boca, octombrie 2018

Atena Boca vorbește la ZFLive despre bursa Facebook câștigată de comunitatea LaPrimulBebe și plecarea la sediul Facebook din San Francisco pentru o serie de întâlniri cu ceilalți lideri de comunități din întreaga lume, în cadrul Facebook Leadership Program.

 • Hotnews.ro, Interviu Atena Boca, Iunie 2018

Acest interviu cu Atena Boca a venit în contextul încheierii campaniei umanitare LaPrimulBebe de primăvară, unde mamele din comunitate au strâns peste 150.000 EUR pentru a echipa secția TIN de la Spitalul Marie Curie. Cei de la Hotnews.ro au vrut să audă chiar de la Atena Boca despre puterea comunității care a adunat până în prezent peste 45.000 mame. Vă invităm să vizionați acest interviu:

 • Decât o Revistă, Emisiunea „Mame” cu Oana Sandu și Ana Ciobanu, Interviu Atena Boca, Mai 2018

„…o discuție despre cum poate maternitatea să îți reconfigureze profesia și felul în care te raportezi la lume. Dacă înainte încheia vânzări de milioane de euro în domeniul imobiliar și credea că a greși e semn de slăbiciune, acum Atena are doi copii, strânge sute de mii de euro în campanii caritabile prin Asociația La primul bebe, scrie și vorbește despre vulnerabilitățile ei. Din când în când aleargă maratoane și urcă ditamai munții. Uneori greșește și nu-i mai e teamă să recunoască.” (sursa: pagina Decât o Revistă)

 • SMART FM, Emisiunea „Trăiește Smart” cu Adina Halas, Interviu Atena Boca, Aprilie 2018

Un interviu sincer și interesant despre evoluția comunității LaPrimulBebe, despre îngrijorările comune ale mamelor, despre discuțiile ce au loc în mediul online și multe altele, cu Atena Boca.

 • Revista Perspective (Jurnal de medicină integrativă), Secom, ediția numărul 13, Interviu Atena Boca, Martie 2018

int atena

Atena Boca a scris în rubrica ”Guest Post” a  proiectului editorial Secom, revista Perspective (pagina 3), ce i-ar spune acum proaspetei mame Atena dacă s-ar putea întoarce în timp.

Este un mesaj care ar alina multe mame la început de drum, în plină confruntare cu cea mai grea perioadă din viața unei femei.

I-aș spune că prima noapte acasă cu copilul poate fi cea mai grea, că  prima lună poate fi dură. Că va experimenta cel mai înalt grad de nesomn și de oboseală din viața ei. Că alăptatul nu este ca în filme, dar că poate deveni, cu ajutor specializat.

I-aș spune că este în regulă să nu își iubească bebelușul din prima clipă. Dar că, pas cu pas, o dragoste ca nicio alta va răsări și îi va umple inima, mintea, sufletul. (Atena Boca)

 • CANAL 33- Emisiune live ”Sănătate, trup și suflet”, Martie 2018

Atena Boca a fost invitată la emisiunea live a Roxanei Gabor Iliescu, pe Canal 33 Romania. A fost o discuție frumoasă despre parenting, despre mame și despre LaPrimulBebe. Vă invităm să o urmăriți:

 • Lansare carte ”Trări nespuse” (editura Libris Editorial), cu co-autor Atena Boca, Martie 2018

PRIMA CARTE. Am înțeles devreme că matematica era zeița la care se rugau aproape toți profesorii, aproape toți părinții și în mod forțat aproape toți copiii din jurul meu. Eu am iubit-o foarte mulți ani. Nu m-aș fi căsătorit niciodată cu ea, dar prietene foarte bune am fost.
Cu scrisul, ei cu scrisul a fost altceva. Cu el m-aș fi căsătorit, dacă nu mi-ar fi spus toată lumea că nu este de casă și că va trebui să îl întrețin toată viața, că e sărac.
Ne-am despărțit o vreme, dar ani mai târziu ne-am regăsit, și de atunci suntem împreună.
Scrisul mă vindecă, mă așază, mă bucură, mă face să simt. Tot ceea ce nu îmi dau voie să simt când doar vorbesc.
Scrisul a creat LaPrimulBebe  și noua versiune Atena 2.0.

În ultimii ani am auzit de la mamele comunității noastre, mai des decât îmi spune copilul “mama”, îndemnul de a scrie o carte. Nu sunt scriitor, nu am pretenții de așa ceva. Însă m-am bucurat să încerc și am spus da, invitației de a face parte dintr-una. Unul din cei 13 co-autori. 13 povești nespuse ale unor femei puternice, vulnerabile, inspirationale.

Pentru cine își dorește o lectură cu sens o puteți comanda aici. Pentru reducerea LaPrimulBebe scrie în căsuță COD VOUCHER: LPB1280

Cartea face parte dintr-un proiect social, toate drepturile mele de autor fiind donate pentru el.

Mulțumesc Dana Lupșa pentru invitație, mulțumesc Libris. Oameni speciali sufletului meu 
Enjoy!

carte_trairi_nespuse_atena_boca

 • PAGINA DE PSIHOLOGIE – Interviu la minut cu Atena Boca, Martie 2018

  La invitația lui Gaspar Gyorgy, Atena Boca a oferit un interviu pentru Pagina de Psihologie, cu întrebări care reușesc să te pună pe gânduri. Ea mărturisește că a fost ”poate cel mai greu interviu pe care l-a dat vreodată”.

Am ales să mă focusez pe LaPrimulBebe, atunci când am înțeles că am muncit multe ore pe zi, în fiecare zi, timp de trei ani, fără să simt de fapt că muncesc. Și fără nicio răsplată financiară, ba chiar susținând proiectul din buzunarul propriu. Atunci am simțit ce înseamnă cu adevărat motivația internă.

Vă invităm să îl citiți aici sau dând click pe imagine. 

pagina de psihologie

 • The EpochTimes România, interviu cu Atena Boca la protestul OUG 13, Februarie 2018

Îmi pasă de ceea ce se întâmplă în această țară și mi se pare că până acum mamele nu au contat. E momentul să înceapă să conteze. (…) Totul începe cu o mamă!

 

 • EVA.RO – Interviu cu Atena Boca despre LaPrimulBebe, 2018

Viziunea noastră este ca în urmatorii 10 ani să sprijinim două milioane de copii, care să traiască în familii mai echilibrate și datorită sprijinului pe care noi îl oferim părinților lor.

Citiți interviul integral aici sau apăsând pe imaginea de mai jos.

eva_lpb

 • PRO TV- Reportaj ”Vorbește lumea” cu Atena Boca despre comunitatea LaPrimulBebe, Februarie 2018

Interviu cu Atena Boca, fondator LaPrimulBebe despre puterea comunității și ascensiunea ei pe Kilimajaro.

 • Gala Premiilor Itsy Bitsy, Premiul Liderul Anului 2017 în Social Media acordat Atenei Boca, Ianuarie 2018

 • SMART FM- Emisiunea ”La minuni, înainte! cu Veronica Soare, Decembrie 2017

Veronica Soare a invitat LaPrimulBebe în emisiunea ei și a discutat cu Atena Boca despre puterea de a îți urma visurile.

 • Conferința de presă #pentruMagicHome, Decembrie 2017

Atena Boca a vorbit în cadrul conferinței de presă #pentruMagicHome, alături de Vlad Voiculescu, Melania Medeleanu și Marius Manole, despre cum comunitatea LaPrimulBebe a reușit să strângă pentru acest proiect suma de 104.000 eur și despre cât de mult a însemnat implicarea mamelor LaPrimulBebe.

 

 • Radio România Cultural, Atena Boca în direct, vorbind despre campania umanitară #LPBEtajulPărinților

 • PRO TV – Reportaj ”Vorbește lumea” cu Atena Boca și Adela Popescu, Decembrie 2017

Adela Popescu și Atena Boca vorbesc despre campania umanitară #LPBEtajulPărinților la ProTV, campanie prin care LaPrimulBebe a reușit să strângă peste 100.000 de Euro pentru Magic Home.

 • ITSY BITSY FM- Podcast LaPrimulBebe cu Atena Boca, Decembrie 2017

Atena Boca vorbește la radio Itsy Bitsy despre cum fericirea stă în puterea noastră, despre ce înseamnă să fii un părinte bun și despre puterea comunității LaPrimulBebe.

 • ZIARUL FINANCIAR – Top 14 evenimente ale anului 2017, Decembrie 2017

Ziarul financiar a introdus LaPrimulBebe în top 14 cele mai importante personaje sau evenimente ale anului 2017, numindu-l ”un fenomen”. Puteți citi întregul articol aici sau dând click pe poză.

zf_lpb

 • EuropaFM – Atena Boca, invitată la emisiunea live ”Oameni de milioane”, Noiembrie 2017

Invitată la emisiunea  ”Oameni de milioane”, de la Europa FM, Atena Boca a vorbit despre cum a luat naștere ideea licitațiilor care stau la baza campaniilor umanitare și despre cel mai recent succes al acestui proiect, campania #LPBEtajulPărinților care a strâns împreună cu mamele din comunitate peste 100.000 eur pentru MagicHome. Vă invităm să urmăriți întreaga emisiune aici:

 • ZFLive – Interviu Atena Boca, fondator LaPrimulBebe, Noiembrie 2017

Atena Boca a vorbit în direct la ZFLive despre cum a construit comunitatea LaPrimulBebe cu scopul de a împărtăşi informaţii şi a ajuns în numai 5 ani la 40.000 de mămici şi 17 filiale locale în toată ţara.

 • WOW MOM MAGAZINE – Interviu Atena Boca fondator LaPrimulBebe, Octombrie 2017

Interviul cu Atena Boca despre experiența ei de la proprietăți rezidențiale la la managementul familiei poate fi citit aici sau dând click pe poza de mai jos.

Mamele din comunitățile noastre sunt mame educate, și ca să ne fie alături trec printr-un proces foarte atent de selecție în mai mult de 10 pași, chiar dacă lucrurile se întâmplă pe Facebook.

wow_mom_lpb

 • CENTRUL DE ANTREPRENORIAT UPBIZZ – Interviu cu fondatoarea LaPrimulBebe, Septembrie 2017

Atena Boca vorbește despre LaPrimulBebe, despre pasiune, motivație și obstacole. Puteți citi interviul aici sau apăsând pe poza de mai jos.

În mod tradițional succes înseamnă să ai bani și putere. Astăzi pentru mine mai înseamnă să fac ceea ce iubesc, să contribui și să las ceva în urmă, să mă trezesc în fiecare dimineață bucuroasă și nerăbdătoare să trăiesc ziua aceea la birou, să am în jur oameni mai buni decât mine cu aceleași valori.

upbizz_lpb

 • DIGI24-  Reportaj despre comunitatea LaPrimulBebe în cadrul emisiunii Jurnal pentru copii, Iunie 2017

Atena Boca, fondatoarea LaPrimulBebe, a povestit în cadrul emisiunii “Jurnal pentru copii” de la Digi24, cum întrebările pe care le-a avut din momentul în care a devenit mamă s-au transformat în pași concreți pentru formarea unei comunități online de sprijin pentru mame educate. Dacă inițial își dorea să primească suport informațional și emoțional în grupul de mame care îi erau prietene, în mai puțin de o lună, alte 400 de mame se alăturau acestor discuții. Cinci ani mai târziu, comunitatea LaPrimulBebe a crescut voinicește și organic în 19 comunități din țară, cu peste 40.000 de membri.

 • REVISTA AVANTAJE- Reportaj exclusiv Atena Boca, fondator LaPrimulBebe: ”O mamă pe Acoperisul Africii”, Aprilie 2017

Povestea unei mame care și-a urmat visul escaladând cel mai înalt vârf al Africii, poate fi citită aici.

Am înţeles că singura care îşi seta limite imposibile eram eu şi că doar eu puteam să le opresc. Am plâns minute în şir. A fost cea mai mare eliberare a vieţii mele, să îmi accept limita şi victoria.

 • ITSY BITSY FM – Podcast LaPrimulBebe cu Atena Boca, Martie 2017

Atena Boca vorbește despre viața înainte și după sarcină și despre LaPrimulBebe la radio Itsy Bitsy.

Lucrul care a unit mamele în comunitate a fost nevoia de a vedea că și alte femei trec prin ce trec ele. 

 

 • AVANTAJE – Gala Femeia Anului 2016- Premiul “Femeia Anului 2016″ pentru categoria “Promovarea și apărarea drepturilor copilului”, Martie 2017

Interviul acordat de Atena Boca revistei Avantaje imediat dupa ce a primit premiul “Femeia Anului 2016″ pentru categoria “Promovarea și apărarea drepturilor copilului” în cadrul Galei Avantaje.

 • AVANTAJE – Gala Femeia Anului 2016- Premiul “Femeia Anului 2016″ pentru categoria “Promovarea și apărarea drepturilor copilului”, Martie 2017

Momentul plin de emoție al decernării premiului pentru promovarea și apărarea drepturilor copilului și discursul de acceptare a distincției oferite.

 • PISICAPESARMA.RO – Interviu- Cum transformi un grup de mămici temătoare într-un ONG puternic, Februarie 2017

Interviul Atenei Boca despre cum a ajuns LaPrimulBebe un ONG cu filiale în mai multe orașe din țară poate fi citit aici sau apăsând pe poza de mai jos.

Mă bucur cu tot sufletul de tot ceea ce fac. Simt că las ceva în urmă, că nu trăiesc doar pentru mine. Auzeam mai demult oameni care spuneau că pentru ei munca nu e muncă, ci o bucurie. Și mă gândeam că doar se laudă :). Acum simt la fel.

pisica_pe_sarma_lpb

 • ANTENA 3 – Reportaj și interviu TV: Eroul zilei în emisiunea „Previziuni”, Septembrie 2016

Atena Boca, fondatoarea Asociației LaPrimulBebe, a fost declarată de catre Antena 3 „Eroul zilei”, în cadrul emisiunii „Previziuni”.

Distincția i-a fost acordată pentru faptul că ajută, în mod constant, mii de mame prin intermediul Asociației LaPrimulBebe. Vă invităm să urmăriți mai jos interviul pentru a afla care este povestea LaPrimulBebe, precum și opiniile fondatoarei Asociației referitoare la subiecte de actualitate din sfera maternității.

 • ALEXISME.RO – Interviu – cum creştem copii frumos, pe Facebook, Septembrie 2016

Întregul interviu acordat de Atena Boca despre cum a luat naștere comunitatea online LaPrimulBebe, poate fi citit aicidar și apăsând pe poza de mai jos.

Perioada post-natală este statistic cea mai singură perioadă din viața unei femei. Toate membrele se simt sprijinite de către noi în această grea perioadă și când se întorc la birou ne sprijină și ele Asociația. Ne întâlnim în evenimente și în afara lor. Și cu copii și fără copii.

alexisme