fbpx

Despre noi

“LaPrimulBebe” este o comunitate de sprijin pentru mame educate din intreaga Romanie si de peste hotare, mame aflate la inceput de drum si care isi doresc sa afle cat mai multe informatii utile si de calitate. “LaPrimulBebe” le ofera acces la networking de calitate prin grupurile sale online si informatii la cald prin evenimentele pe care le organizeaza si in care se discuta subiecte foarte interesante in materie de parenting.

Ne dorim sa devenim cea mai puternica comunitate de mame educate din Romania, comunitate ce poate influenta in bine soarta noilor generatii de copii.

“LaPrimulBebe” a luat nastere odata cu crearea unui grup de Facebook in care au fost adaugate 10 proaspete mame, prietenele mele. Am creat acest grup cand bebelusul meu avea 3 luni. Dupa perioada grea de inceput am simtit nevoia sa vorbesc cu alte mame, sa aflu experiente similare sau diferite, sa am acces la informatii rapid si mai ales sa nu ma simt singura in aceasta calatorie frumoasa dar teribil de grea, cea de a fi parinte. Nu mi-am imaginat cate persoane minunate am sa intalnesc virtual, cate lucruri utile am sa invat si cate actiuni o sa fac impreuna cu mame pe care nu le-am vazut niciodata.

Grupul acesta m-a salvat, intr-o perioada a vietii mele, in care aveam cea mai mare nevoie sa vad ca si alte mame trec prin trairile, spaimele si emotiile mele. La orice ora din zi si din noapte aveam nevoie de un sfat primeam instant zeci de raspunsuri. De mare ajutor!

Asa s-au nascut prietenii virtuale si oameni pe care puteam conta desi nu ii vazusem niciodata. Din dorinta de a ne cunoaste am inceput sa organizez evenimente de socializare intre mamici, apoi evenimente tematice, apoi umar langa umar am inceput sa sprijinim diverse cazuri greu incercate, reusind sa strangem fonduri importante.

De la acest grup la infiintarea unui ONG cu ajutorul caruia sa sprijinim mamele romance a fost doar un pas. Ne dorim ca informatiile esentiale despre importanta alaptarii, importanta si gratuitatea controalelor pe perioada sarcinii, vaccinurile, diversificarea sa ajunga argumentate si convingatoare in casele mamelor. Astazi suntem prezente in peste 17 orase in care avem comunitati active si peste 60.000 de membre active.

Acesta este modul prin care simt ca pot sa dau ceva bun inapoi oamenilor al caror ajutor m-a ridicat cand nu credeam ca pot sa o fac singura.

Atena Boca, mama

image