daruieste-ti ziua

Dăruiește ziua ta

Ziua ta se apropie și prietenii, cunoscuții și familia îți vor fi alături, ca de fiecare dată. Dacă anul acesta îți dorești să împarți acest moment de fericire și cu membrele și echipa LPB, ai opțiunea de a transforma cadourile de la cei dragi în donații pentru a sprijini activitate LaPrimulBebe.

Prin intermediul platformei Galantom.ro, poți susține inițiativele organizației noastre prin campania Dăruiește ziua ta. Dă bucuria mai departe și îndeamnă-ți prietenii să fie alături de tine, donând banii pe care i-ar fi dat pe cadouri pentru Asociația LaPrimulBebe.

Ce pași trebuie să știi pentru a deveni fundraiser în cadrul campaniei Dăruiește ziua ta:

Pasul 1. Alege de pe  galantom.ro/daruiesteziuata proiectul Asociației LaPrimulBebe pe care vrei să îl susții

Pasul 2. Crează-ți o pagină de fundraising pe platforma Galantom, în doar câteva minute, folosind microsite-ul dedicat campaniei – galantom.ro/daruiesteziuata. Pagina ta va fi activă doar după ce Galantom.ro o va verifica și aproba. Vei primi un mesaj de confirmare a activării paginii de la ei cu link-ul către pagina ta.

Pasul 3: Dă de veste prietenilor și familiei că anul acesta îți dorești de ziua ta să-ți transformi cadoul într-o surpriză pentru cele 30.000 de mame active din comunitățile LaPrimulBebe. Încurajează-ți prietenii să îți fie alături și să doneze banii pe care i-ar fi dat pe cadouri pentru cauza în care tu crezi. Ei vor dona online direct pe pagina ta, rapid și sigur, prin plata cu cardul. Vezi aici mai multe materiale de promovare, create deja de către echipa Galantom.ro pe care le poți utiliza pentru a-ți promova cauza.

Îți mulțumim că ești alături de noi și contactează-ne dacă alegi să îți dăruiești anul acesta ziua de naștere pentru Asociația LaPrimulbebe sau dacă ai nevoie de mai multe informații.