Leifheit

CURĂȚENIA DE TOAMNĂ (P)

Nu stiu voi cum sunteți dar eu, de când am devenit mamă, sunt mult mai atentă la ce produse de curățenie folosesc, pentru că îmi doresc nu numai să fie eficiente, ci și sigure pentru fetița mea. Și îmi mai doresc și să implice minimum de efort și timp, astfel încât să îmi rămână cât mai mult timp cu cea mică. Recunosc că nu eram foarte atentă la aceste aspecte înainte să rămân însărcinată, pur și simplu nu puneam energie în asta și cumpăram ce găseam în magazinele în care intram. Am învățat însă să fiu mult mai selectivă și să apreciez recomandările venite din partea altor mame, mai ales cele cu care rezonez și împart aceleași valori și, uneori, temeri .

A venit toamna și, odată cu ea, anticipez că vom petrece mai mult timp în casă, cu atât mai mult cu cât ziua devine mai scurtă. Așa că profit de perioada asta ca să vă spun ce aparat am introdus eu în arsenalul pentru curățenia de toamnă: mopul cu aburi Leifheit Clean Tenso 1200W. Îmi place că se încălzește foarte rapid și e gata de folosit imediat, că nu utilizează produse chimice și că pot să reglez eu cantitatea de abur pe parcursul procesului de curățare. Și îmi place că îl pot folosi pe suprafețe diferite, nu doar pe parchet și gresie, ci și pe covoare. Pentru mine a contat și faptul că e pliabil și ocupă puțin loc, pentru că noi stăm într-un apartament mic, de două camere, așa că orice colțisor din casă trebuie folosit la maximum.

Eu am aflat de marca Leifheit Romania anul acesta, chiar în comunitatea LaPrimulBebe, și am avut ocazia să văd live și să testez câteva dintre produsele lor chiar la unul dintre evenimentele din primăvară. Pe mine m-au convins cu calitatea produselor lor.
Voi le-ați încercat, cum vi s-au părut?leifheit