Leifheit

CURĂȚENIA DE PRIMĂVARĂ (P)

Când eram mică, știam că se apropie sărbătorile de Paște sau de Crăciun atunci când mama începea să întoarcă casa cu susul în jos  Când se apuca de acea curățenie “serioasă”, cu spălatul de perdele și de geamuri sau curățatul covoarelor și al lustrelor din casă. Sigur știți și voi la ce mă refer, nu? Toată lumea făcea curățenie de primăvară/iarnă, iar fiecare mamă gospodină scotea din dulap un arsenal întreg de soluții, detergenți, cârpe, ziare puse deoparte, diverse ustensile și electrocasnice menite să facă casa lună. În fiecare an, stăteam pe lângă ea, mai mult încurcând-o decât ajutând-o (evident!), și mă gândeam cum va fi când voi fi și eu mare, la casa mea. Și recunosc că visam să am un robot-asistent care să facă toată această curățenie în locul meu (ca Rosie, menajera din desenele animate SF The Jetsons ).

Fast-forward 20 ani mai târziu: nu, nu am ajuns încă să am o menajeră-robot a mea . Din fericire însă, tehnologia a avansat suficient de mult încât să am acces la produse care îmi fac viața mai ușoară. Azi vreau să vă spun și vouă despre unul dintre aceste produse: un aspirator de geamuri care reduce la minim timpul alocat curățeniei geamurilor, oferindu-mi mai mult timp pentru familie

Leifheit Aspirator Geam Dry & Clean e foarte ușor de manevrat, nu lasă dâre de apă sau picături, se poate folosi pentru geamuri, oglinzi, cabina de duș, gresie (în baie e grozav!) și nu e deloc voluminos (la noi în casă ăsta chiar e un criteriu pentru orice achiziție, stăm într-un apartament mic și spațiul e mereu o problemă). În plus, are o autonomie de 35 minute cu o singură încărcare de baterie.

Eu am descoperit produsele Leifheit Romania aici, în LaPrimulBebe, și recunosc că m-a atras faptul că multe mame le recomandau. Sunt produse de calitate și au avantajul că multe sunt compatibile cu același sistem click – asta înseamnă că se pot atașa, pe aceeași coadă, pe rând, mai multe accesorii (racleta pentru geam, pămătuf de praf, aspirator de geamuri, mop sau mătură). Pentru geamurile de la balcon, spre exemplu, mi se pare grozav că nu mai trebuie să mă urc pe scaun să ajung până sus, atașez coada și folosesc aspiratorul.

Voi de câte ori spălați geamurile pe an? Cât timp alocați pentru asta și cât de ușor vă e?

Leifheit 2