fbpx
Curajul de a-ti urma visurile - Iasi

Curajul de a-ți urma visurile. Povestea unei mame pe Kilimanjaro, cu Atena Boca – Iași

În luna iulie, Atena Boca a povestit pentru prima dată mamelor din comunitatea La Primul Bebe Iași experiența ascensiunii pe acoperișul Africii, muntele Kilimanjaro, expediție pe care a realizat-o atunci când băiețelul său avea doar 2 ani. A fost un eveniment plin de emoție ce a lăsat lacrimi în ochi și pielea de găină mamelor participante , după cum au mărturisit ele însele apoi în comunitate, însă în același timp o întâlnire plină de energie pozitivă și voie bună. Un eveniment ce le-a permis multora să se deconecteze și să își găsească motivația și inspirația de a-și urma propriile teluri și obiective, mai mici sau mai îndrăznețe. Ne-am bucurat să vedem că mamele s-au prezentat în număr mare, semn că astfel de evenimente inspiraționale sunt binevenite în viața de mamă.

Mulțumim fotografei Monica Onofrei (Photo by Monica), ea însăși mamă din comunitatea La Primul Bebe Iași, ce a surprins în imagini atmosfera de la eveniment, pe care le puteți viziona mai jos.

Evenimentul s-a desfășurat la Bistro Felix, un local primitor și intim căruia îi mulțumim mult pentru găzduire.

Mulțumiri speciale se îndreaptă și către Veronica Ana-Maria Rusu, voluntara noastră din Iași, care a coordonat acest eveniment la fața locului. Mulțumim că ne ești alături de atâta timp, Vero :)

Intră în comunitate!