fbpx
LPB Ploiesti 10 martie 2018 - 8

Curajul de a-ți urma visurile. Povestea unei mame pe Kilimanjaro, cu Atena Boca – Ploiești

Evenimentele inspiraționale LaPrimulBebe au un farmec deosebit atunci când au loc în luna femeii! Pe 10 martie, Atena Boca, fondatoarea Asociației LaPrimulBebe, a retrăit timp de două ore, alături de mamele din comunitatea LaPrimulBebe Ploiești, experiența ascensiunii sale din 2015 pe muntele Kilimanjaro.

Atena a povestit, cu multă emoție, despre călătoria dificilă și revelatoare, despre cele șase zile în care a traversat șase ecosisteme, în care s-a confruntat cu lipsa masivă de oxigen și în care și-a testat limitele proprii de rezistență la efort și la condiții extreme. Ea a împărtășit și sentimentele de vinovăție cu care s-a confruntat atunci când se gândea la copilul de 2 ani pe care îl lăsase acasă.

Mamele participante ne-au mărturisit apoi că au plecat de la eveniment încurajate și inspirate să își redescopere multiplele roluri, nu doar pe cel de mamă, și că întâlnirea a reprezentat pentru ele o recreere pentru minte și suflet. Ne bucurăm tare mult atunci când reușim să ajutăm o mamă să își găsească curajul interior de a face primii pași pentru atingerea propriului vis, oricare ar fi acesta.

Mulțumim El Camaron Restaurant, o locație intimă, elegantă și plină de farmec, în care ne-am simțit foarte bine.
Vă invităm să vizionați mai jos mai multe poze realizate de către fotograful Rebeca Grigorescu (Moment Photographycare ne-a fost alături și care a reușit să surprindă foarte frumos atmosfera și detaliile întâlnirii.