fbpx
Curajul de a-ți urma visurile - Cluj

Curajul de a-ți urma visurile, cu Atena Boca – Cluj

Primul eveniment al anului din comunitatea LaPrimulBebe Cluj a avut loc weekendul acesta și a fost unul inspirațional: întâlnirea cu Atena Boca, fondatoarea Asociației LaPrimulBebe, în care aceasta a povestit experiența expediției pe muntele Kilimanjaro. Un vis pe care Atena l-a dus la îndeplinire atunci când băiețelul său avea doar 2 ani, o călătorie marcată de (auto)descoperiri, de testare a limitelor  și de acceptare a limitărilor proprii. Două ore au trecut foarte repede, timp în care mamele prezente în număr mare au avut ocazia de a se deconecta și de a găsi motivația și inspirația de a-și urma propriile țeluri și obiective, mai mici sau mai îndrăznețe.

Evenimentul a avut loc la sala Cristal din cadrul Hotel Opera Plaza, una dintre cele mai elegante săli în care am avut plăcerea să revenim și cu siguranță un loc numai bun pentru o frumoasă petrecere de botez :)

Credite foto: Diana Oltean de la Năsturel. Mulțumim Diana pentru imaginile calde și luminoase care au surprins atmosfera de la eveniment.
Intră în comunitate!