hainute Bebelusi

Cum un body cu Bocănilă m-a ajutat să descopăr hăinuțele TEX (p)

După ce am născut acum cinci ani, prima “vacanță” a fost în ziua 27, atunci când am plecat la mall. Singură! Eram șocată! Nimeni nu plângea, nu trebuia să legăn nimic și puteam să dau muzică la maxim. OMG OMG OMG! Am ajuns doar până la farmacia de la intrare dar chiar și așa a fost minunat. Am cumpărat, țin minte și acum un medicament de colici. Aveam unul acasă dar actul de a cumpără mi s-a părut ceva extraordinar și pur și simplu nu mi-a venit nimic altceva în cap să cer. Cât timp am stat la coadă, am admirat vitrina atât de mult încât atunci când am ajuns față în față cu farmacista nu am știut ce să cer și am zis ce mi-a trecut prima data prin cap :)).

După această “achiziție” foarte valoroasă am fost chemată acasă la datorie, datorie spre care am condus că o nebună. Vă jur că eram dezbrăcată din lift așa de tare se auzea cum urla bebelușul lăsat prima oară acasă fără mine.

Au trecut lunile și am avansat în acțiunea “vacanță”. Relaxarea mi-o luam la cumpărături. Și cum nu aveam timp de vizită în întregul mall, am descoperit Carrefour-ul. Spun l-am descoperit nu pentru că nu îl știam, că doar acolo ne făceam cumpărăturile și înainte. Doar că BK (before kid) ne rezumam doar la partea de mâncare și menaj. Ei bine AK (after kid) cum nu mai aveam vreme să stau cu orele în mall am deschis ochii mai mult în Carrefour.

Trebuie să recunosc că înainte de primul copil am cumpărat o mulțime de hăinuțe adorabile de la magazinele pentru bebeluși, lăsându-mi mai multe salarii acolo. Mi se părea că nici un produs care nu este cel mai bun, sau pe care îl credeam eu cel mai bun, nu are dreptul să îmi atingă bebelușul. Să vă mai spun că am cumpărat prea multe și că pe cele mai multe nu le-a purtat deloc.? Sau că le-am cumpărat neînțelegând că totuși un nou-născut de 50-60 cm nu va sta pe burtă relaxat până îi închei eu cele 60 de capse mici?

În vacanțele mele la Carrefour am descoperit raionul TEX. Vă jur că până nu am avut primul copil eu nu știam că există acest raion. Cred că îl ignoram pur și simplu. De aici, primele obiecte cumpărate au fost niște body-uri super faine din bumbac 100%. Nu că îmi trebuiau, desigur. Ci pentru că aveau pe ele niște desene super simpatice cu Bocănilă. Iar eu sunt fan (nu mă judecați).

Și uite așa a început relația mea cu TEX. Am mers cu ele acasă și am văzut că sunt faine și că se comportă foarte bine la spălat. Încă cumpăr lucruri de la ei, ba și fac cadouri prietenelor fițoase, așa cum eram eu la început. Au haine foarte faine și practice pentru copii și foarte ok calitate-preț. Mai mult decât corecte! Dar mai ales foarte simpatice, cu multe personaje haioase din desene animate. Plăcerea mea!

Când ne-am întâlnit prima oară cu echipă Carrefour ca să discutăm despre eventualitatea unui parteneriat și m-au întrebat de ce Carrefour am spus TEX. “Vacanța la TEX m-a făcut să mă gândesc la voi!”. Pentru că sincer, orice puteam gândi că voi găsi la Carrefour mai puțin haine de bebeluși și de copii. Dacă nu v-a trecut prin minte că puteți lua de acolo lucruri, chiar merită încercat. Ați putea fi plăcut surprinse!

Între timp am înțeles și eu care este durata de viață a unui body de exemplu, mai ales în perioadă diversificării cu măr și pete de măr :)). Am învățat și cum ar trebui să arate un body pentru bebeluș mic ca să fie cât mai practic și ușor de pus pe un corp mic cu mișcări de caracatița.

Mergeți, încercați! Iubesc TEX! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>