Comunități online de sprijin LaPrimulBebe

harta-LPB-2019-denumiri judete_august 2019

“LaPrimulBebe” este comunitatea de sprijin a mamelor cu studii superioare, implicate profesional, independente financiar, dornice de dezvoltare personală, respectuoase și empatice. Suntem singura comunitate din România susținută de Facebook USA, prin bursa Facebook Community Leadership Program 2018 oferită celor mai bune 100 de comunități din lume.

După ce grupul online de sprijin “LaPrimulBebe” a luat amploare am început să primim tot mai multe solicitări de la membrele noastre din țară de a organiza evenimente marca LaPrimulBebe și în orașele lor. Necesitatea unei comunități de mame educate dezvoltate profesionist era mare și astfel a început procesul de extindere a comunităților locale “LaPrimulBebe”. În prezent familia “LaPrimulBebe” este prezentă în 20 orașe și are peste 85.000 de membre active.

Dacă ești viitoare sau proaspătă mamă devino membru LaPrimulBebe pentru a primi sprijinul atât de util la început de drum!

1. Adera la comunitatea LaPrimulBebe București accesand acest link

2. Aderă la comunitatea LaPrimulBebe Arad accesând acest link

3. Aderă la comunitatea LaPrimulBebe Bacău accesând  acest link

4. Aderă la comunitatea LaPrimulBebe Brașov accesând acest link

5. Aderă la comunitatea LaPrimulBebe Buzău accesând acest link

6. Aderă la comunitatea LaPrimulBebe Cluj accesând  acest link

7. Aderă la comunitatea LaPrimulBebe Constanța accesând  acest link

8. Aderă la comunitatea LaPrimulBebe Dolj accesând  acest link

9Aderă la comunitatea LaPrimulBebe Galați și Brăila accesând  acest link

10. Aderă la comunitatea LaPrimulBebe Iași  accesând  acest link

11. Aderă la comunitatea LaPrimulBebe Bihor accesând acest link

12. Aderă la comunitatea LaPrimulBebe Argeș accesând acest link

13. Aderă la comunitatea LaPrimulBebe Prahova accesând  acest link

14. Aderă la comunitatea LaPrimulBebe Sibiu accesând  acest link

15. Aderă la comunitatea LaPrimul Bebe Suceava accesând  acest link

16. Aderă la comunitatea LaPrimulBebe Dâmbovița accesând acest link

17. Aderă la comunitatea LaPrimulBebe Mureș accesând acest link

18. Aderă la comunitatea LaPrimulBebe Timiș accesând  acest link

19 Aderă la comunitatea LaPrimulBebe Vâlcea accesând acest link.

20. Aderă la comunitatea LaPrimulBebe 1 an 6 luni – 4 ani (București) (destinat exclusiv celor care sunt deja membri LaPrimulBebe București) accesând acest link

21. Aderă la comunitatea LaPrimulBebe Galați și Brăila, 1 an 6 luni – 4 ani accesând acest link

22. Aderă la comunitatea LaPrimulBebe 5 – 8 ani (destinat exclusiv celor care sunt deja membri într-o comunitate LaPrimulBebe) accesând acest link

Grupul de suport LaPrimulBebe, precum și comunitățile locale, se adresează în principal gravidelor și mamelor cu bebeluși mai mici de un an, întrucât s-a constatat că cea mai mare nevoie de sprijin o au aceste categorii de mame.

Luând în calcul nevoile mamelor pe măsură ce copiii cresc, am creat în completarea comunității din București grupul de suport online “LaPrimulBebe 1 an 6 luni – 4 ani” (destinat în acest moment exclusiv mamelor din comunitatea LaPrimulBebe București). Această nevoie s-a făcut simțită și în cadrul comunității LaPrimulBebe Galați și Brăila, unde am creat, de asemenea, și grupul de suport online “LaPrimulBebe Galați și Brăila 1 an 6 luni – 4 ani”. După primii 4 ani, pentru mamele din toate comunitățile locale am creat ”LaPrimulBebe 5-8 ani”, discutând și dezbătând subiectele specifice vârstelor din titlu.

Singura comunitate din România premiată și susținută de Facebook (1)

FAQ:

1. Intrarea în comunitate. Datorită numărului mare de cereri, verificările și accepturile în comunitate se fac o dată la fiecare două săptămâni. Profilele complet private sau care nu conțin numele și prenumele real (ex. Cristina Ionescu versus Cristina Cris) nu sunt acceptate din start. De asemenea, dacă aderi la o comunitate a unui alt oraș, deși în zona în care locuiești există deja o comunitate LaPrimulBebe, cererea ta nu va fi acceptată. Din păcate timpul nu ne permite să răspundem mesajelor care cer detalii referitoare la neacceptarea în comunități.

2. Eliminări. Dacă vrei să soliciți justificări pentru o eliminare din comunitate, îți reamintim că Regulamentul LaPrimulBebe  stipulează că o dată eliminat un membru, nu se vor trimite explicații ulterioare, toate eliminările datorându-se încălcării acestuia. Regulamentul este comunicat săptămânal pentru a fi citit de toți membrii, aceștia angajându-se să îl cunoască și respecte încă de la intrarea în comunitate.

3. Dacă ai alte întrebări, ne poți scrie la contact@laprimulbebe.ro. Aceasta este singura modalitate de contact a echipei.

*Toate cererile de aderare la grupurile online de suport ale LaPrimulBebe sunt supuse unui proces riguros de selecție. Sunt acceptate membrele care se potrivesc mediului “LaPrimulBebe”.