cover campanie (15)

Campania umanitară #Diagnostic85 pentru Clinica de Onco-Hematologie Pediatrică din cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Louis Țurcanu” Timișoara

În perioada 6-11 decembrie 2018, în comunitățile LaPrimulBebe s-a desfășurat ultima campanie umanitară a anului, campanie în care am încercat să strângem 180.000 Euro pentru a reface laboratoarele Clinicii de Onco-Hematologie Pediatrică din cadrul  Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Louis Țurcanu” Timișoara, proiect derulat în parteneriat cu Asociația Dăruiește Viață, a urmat o săptămână plină, în care echipa noastră și zeci de voluntari mame au închis cele 8000 de licitații în 13 orașe, din cele 17 în care avem comunități LaPrimulBebe.

Suma finală pe care mamele noastre au reușit să o strângă umăr lângă umăr este 231.000 Euro, din care 21.000 Euro sponsorizări de la companii și 210.000 Euro din licitații.

160.000 (9)

De șase ani momentele campaniilor sunt momente în care descoperim o mulțime de oameni faini, oameni pentru care și alături de care merită să rămâi și să construiești.
Nu salvăm noi România toată, dar unim oameni și salvăm vieți. Iar asta nu are cum să fie puțin!
Mulțumim fiecărei mame care a ales să se implice în locul ridicatului din umeri și a indiferenței. Vă mulțumim și să ne revedem cu bine la anul, când știm sigur că vom face minuni din nou. Ne-am bucura să duceți vestea mai departe nu ca să ne lăudăm ci ca să fim exemplu pentru că umanitatea este contagioasă!