CAKESHINE, TORTURI ÎN ORFELINATE- Ediția a-V-a

CakeShine este un proiect de suflet LaPrimulBebe, prin care mamele din comunitatea LaPrimulBebe se adună și strâng bani pentru a oferi torturi copiilor abandonați.

Anul acesta a fost o ediție specială pentru că am desfășurat campania în 8 comunități și asta pentru ca mamele din 5 comunități locale și-au dorit să aducem și în orașul lor această oportunitate de a contribui la bucuria unor copii. Astfel, 284 de mame au participat pentru a oferi torturi aniversare copiilor din 11 centre de plasament. Suntem deja la a cincea ediție și, deși nu rezolvă toate problemele umanității, este o campanie care ne oferă multe lecții. Este o ocazie de a ne reaminti mereu cât de important este respectul oferit fiecărui om, oricât de mic e el. Aniversările înseamnă sărbătorirea unui om doar pentru că există, tortul aniversar înseamnă individualitate, personalitate și unicitate. Știți cât de mult înseamnă aceste lucruri pentru un copil fără familie, care crește cu totul la comun?

Rezultate CakeShine, torturi în orfelinate- 2018

Rezultate CakeShine, torturi în orfelinate- 2018

Ca și în anii trecuți, campania a fost una fulger, anunțată și mult așteptată, astfel că în mai puțin de 3 ore, toate torturile au fost rezervate. Suntem încântați să anunțăm că în comunitatea LaPrimulBebe Iași, unde am desfășurat pentru prima dată campania, torturile au fost epuizate în prima jumătate de oră.

Mulțumim mult mamelor care au ales să contribuie și să devină pentru o zi mame nevăzute pentru copiii abandonați. Mulțumim că le arătați acestor copii că ei CONTEAZĂ.

Intră în comunitate