Bookster

Bookster sustine LaPrimulBebe

Suntem foarte bucuroase ca Bookster, biblioteca marilor companii din Romania sustine echipa LaPrimulBebe. Incepand de luna aceasta, membrii echipei LaPrimulBebe pot imprumuta si citi in mod gratuit, cele mai bune carti din lume de business, dezvoltare personala si nu numai. Credem foarte tare in educatie si pentru a putea insufla acest lucru si copiilor nostri e nevoie sa le dam un exemplu noi insine. Este una dintre valorile cele mai mari pe care comunitatea noastra le promoveaza in randul mamelor noastre.

Multumim Bookster pentru tot sprijinul!

“Bookster este o biblioteca moderna care revolutioneaza modul in care citim. Avem un model de afacere simplu: selectam cele mai bune carti din lume si le livram la biroul abonatilor nostri. Lucram deja cu companii mari din toata tara, cum ar fi: Banca Transilvania, ING, BRD, Vodafone, Orange, IBM, Danone, Ernst&Young, etc. si lista creste in fiecare saptamana.”

 bookster-logo

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>