2018-01-26 18_33_54-Carrefour Tex

Bebe la modă cu garderoba asigurată de Texxy cea cu chef de reduceri (P)

Recunosc, nu mă pricep la cadouri! Dar deloc! Așa că de câte ori trebuie să fac câte un cadou, fac tot posibilul să merg pe cât mai sigur, practic, să nu risc deloc. Așa, de curând, când am fost invitată la un botez al fetiței prietenilor mei, iarăși m-a lovit criza cadoului :)) 100% bunăvoință, 0% inspirație. Și ce să fac? Am întrebat pe grupul LaPrimulBebe, dar orice sugestie mi se părea complicată.
Noroc că mi-am amintit de brandul Tex și de posibilitatea de a comanda online, mai ales că acum au super reduceri (până la 70%) care durează până pe 28 februarie. Reducerile, slavă Domnului, se găsesc și în magazinele fizice Carrefour, dar mie îmi cam lipsește timpul, așa că voi vizita magazinul online. Nu mă mai pot sătura de hăinuțele de fetiță (probabil îi voi asigura garderoba până la 2 ani :)) ). Uitați mai jos câteva lucruri pe care am pus eu ochii:
- fustă chic cu colanți la numai 45 lei aici.
- jachetă cu glugă și blăniță la numai 50 lei aici.
- pulover cu blăniță la doar 20 lei aici.
- pulover cu nasturi la 20 lei aici.
Și la hainele de băieți, am văzut pulovere, cămăși și seturi de mănuși cu căciulă atât de trendy, că nu îmi venea să cred.
Dacă nu ați intrat de curând pe site-ul magazinului online tex.carrefour.ro, vă invit să o faceți și să profitați de reducerile lor semnificative la hăinuțele de copii atât de vesele, moderne și bune calitativ. De la hăinuțe de mers la grădiniță, pijamale sau încălțăminte și accesorii, de toate o să găsiți atât pentru nou-născuți, cât și pentru copii de până la 14 ani. Transportul este rapid (maxim 48h) și gratuit oriunde în țară la comenzile de peste 100 lei, deci nu e nevoie nici măcar să ieșiți din casă sau să aveți vreun hypermarket Carrefour în zonă.
Sunt tare curioasă ce produse din magazinul online Tex v-au atras atenția vouă.
2 3 texxy reduceri