Texxy

Anul acesta Moș Nicolae vine de la TEX (P)

Destul de mult timp din an mi-l petrec la Brașov, acolo unde locuiesc mama și fratele meu cu familia lui. Asa se întâmplă ca anul acesta Moș Nicolae mă va găsi la Brașov.

Nu știu ce tradiții de Moș Nicolae aveți voi (și chiar as fi curioasă sa le aflu), dar nouă, când eram mici, Moș Nicolae ne aducea numai fructe și niște dulciuri. Fratele meu a adăugat la acest obicei și ceva de îmbrăcat sau o carte. Astfel, nepoțeii mei (6 și 9 ani) sunt obișnuiți sa primească ceva dulce și un obiect vestimentar drăguț de moș.

Și iată-mă pe mine pusă pe shopping rapid, ca nu mai e așa mult până vine moșul. Căutam ceva mic, drăguț, de calitate, care sa fie plăcut de copii și nici să nu mă coste o avere. Și în perioada asta nu am timp! Doamne, dar nu am timp deloc…și ma gândeam cum pe vremea neprietenoasa de afară trebuie sa umblu eu prin magazine să găsesc ceva potrivit.

Norocul meu e că sunt toată ziua cu nasul în comunitățile LaPrimulBebe și mi-am reamintit cum fiecare mamă care a câștigat voucherul Carrefour la campania Wishlist, indiferent de orașul din care era (și pana acum au ajuns 10 vouchere la mame LaPrimulBebe din 6 orase) , a ales și un obiect vestimentar de la Tex…fie body-uri, fie bluzițe, pantaloni sau pulovere. Și numai bine, gând la gând, am aflat ca tocmai a fost lansat site-ul Tex pentru cumpărături online pentru bebeluși și copii 0-14 ani (www.tex.carrefour.ro). Până pe 7 decembrie transportul e gratuit oriunde în țară. Happy me! Mai mult, pana la finalul anului returul produselor se face gratuit, iar banii se primesc pe loc, în momentul returului. În cazul în care nu aș nimeri măsurile cumva, ceea ce între noi fie vorba ma îndoiesc, pentru ca sunt o mătușă excelentă, aș avea această plasă de siguranță .

Acum să vă spun și ce am ales :). Pentru nepotica mea de 6 ani am luat o caciuliță “pisicoasă” de 25 de lei, pentru nepoțelul meu (9 ani) am luat niște mopine funny cu renul Rudolf tot cu 25 lei, iar pentru Sebi al meu (4 ani) am luat, la 35 lei, o pijama inscripționată cu “Superheroes in the night” pentru ca îmi spune în fiecare zi cât de multe super puteri are .

Tex este unul din brandurile de succes ale Carrefour, brand care a primit premiul Best Buy oferit de consumatori pentru cel mai bun raport calitate/preț al produselor. Tocmai de aceea a fost lansat și site separat pentru acest brand…pentru ca nouă să ne fie și mai la îndemână produsele de bună calitate la preț corect ale Tex.

Texxy