grafica1

2%

Anual, poți alege să sprijini financiar, fără niciun cost, o cauză cu care rezonezi prin redirecționarea a 2% din impozitul pe venit. În mai puțin de 1 minut, un formular completat în timpul evenimentelor LaPrimulBebe, ne ajută să organizăm în continuare pentru tine și pentru mamele din comunitate evenimente cu speakeri de calitate.

Ce este 2%?

Din impozitul pe venit reţinut anual de stat, poţi aloca 2% către o cauză în care crezi, redirecționând-o către un ONG. Prin formularul 2% îi spui statului în ce direcţie vrei să se ducă o parte din taxele plătite de tine, contribuind astfel în mod direct la dezvoltarea unui domeniu pe care îl consideri important.

Cum poți redirecționa 2% către LaPrimulBebe?

Pasul 1. Descarcă şi completează formularul 2%.

  • dacă în anul fiscal precedent ai obținut venituri ca salariat sau din pensii, completează și semnează declarația pe care o găsești AICI!
  • dacă ai obținut venituri ca PFA sau din profesii liberale, completează şi semnează declarația 200.

Formularul se completează de mână, cu majuscule, citeţ, corect şi apoi se semnează. Nu e nevoie să calculezi suma aferentă celor 2% din impozitul pe venit în rubrica dedicată şi nici să anexezi fișa ta fiscală.

În cazul în care ai deja un formular simplu, necompletat cu datele LaPrimulBebe, acestea sunt:

  • Denumire entitate nonprofit / unitate de cult: Asociația La Primul Bebe
  • Codul de identificare fiscală al entității nonprofit / unității de cult: 33915611
  • Cont bancar (IBAN) al entității nonprofit / unității de cult: RO59BACX0000001090724000 (UniCredit Bank)

Pasul 2: Dacă nu ne întâlnim la unul dintre evenimentele LaPrimulBebe, trimite formularul completat pe adresa: Str. Londra nr 28, Sector 1, București.  Mai departe, noi vom trimite formularul, în numele tău, la Administrația Financiară. Dacă doreşti, îl poţi duce sau trimite direct la Administraţia Financiară de care aparţii.

Pasul 3: Termenul limită de depunere a formularelor 2% Prin redirecționarea a 2% din impozitul pe venit pentru Asociația LaPrimulBebe până pe 1 martie 2019, peste 70.000 de mame din comunitatea LaPrimulBebe primesc sprijin emoțional și informațional în primii 4 ani de viața ai bebelușilor lor. Dacă nu completezi formularul 2%, banii tăi vor intra automat la bugetul de stat şi nu poţi şti cum şi în ce au fost investiţi.

Pentru mai multe detalii, scrie-ne și îți răspundem cu drag. Contribuția ta, indiferent de suma primită, contează și poate deveni un sprijin pentru echipa LaPrimulBebe și mamele din comunitatea noastră. Îți mulțumim că ai ales să ne fii alături!